Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Dictionarul marilor ganditori politici - R. Benewick, P. Green

Dictionarul marilor ganditori politici - R. Benewick, P. Green
-5%
Preț: 15,44 lei
16,25 lei (-4,98%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 332
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Dictionarul marilor ganditori politici ai secolului XX familiarizeaza cititorul cu ganditori importanti de la inceputul secolului pana astazi. Prin intermediul lor, se ofera un ghid informat, accesibii si riguros al ideilor care au influentat activitatea si gandirea politica a secolului XX. Recunoscand faptul ca majoritatea oamenilor tind sa asocieze o personalitate cu o anumita idee sau miscare, coordonatorii au ales in mod deliberat o abordare biografica. Fiecare articol include o scurta biografie, un rezumat al ideilor majore si sugestii pentru o lectura aprofundata. Sarcina dificila si delicata a acestei selectii a fost indeplinita pe baza subdivizarii "teoreticienilor" si a "practicienilor" in trei categorii de baza: cei care s-au implicat activ in politica, cei ale caror reflectii au influentat miscarile si activitatea politica si cei ale caror scrieri au determinat felul in care noi intelegem astazi politica.
Prezenta editie extinde lista articolelor la 174. Ele au fost redactate de peste 100 de colaboratori, specialisti de frunte in domeniile lor. Lista pe de-a-ntregul revizuita cuprinde teoreticieni ai Lumii a Treia, pe cei care au influentat noi rniscari bazate pe probleme etnice, ecologice si sexuale, a caror ascendenta va continua in acest secol, si pe cei mai proeminenti ganditori occidentali.
Acest dictionar va constitui un instrument de lucru esential pentru studentii de la Facultatile de Stiinte Politice si Filosofie, ca si pentru cei interesati in biografia si ideiie teoreticienilor politici majori ai secolului XX.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.068 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.