Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Didactica matematicii si informaticii pentru invatamintul primar - Geanina Havarneanu

Didactica matematicii si informaticii pentru invatamintul primar - Geanina Havarneanu
-5%
Preț: 37,95 lei
39,95 lei (-5,01%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 2 Apr. 2020
ISBN: 9789734680351
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 328
Categoria: Pedagogie
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Prefata de Oana Constantinescu
 
Volumul trateaza o tema de actualitate in realitatea educationala romaneasca, si anume modalitatile de predare a notiunilor matematice in clasele primare, dar si a primelor notiuni de programare intr-un limbaj formal, intr-o maniera riguroasa, creativa, integrata si moderna, intr-o viziune interdisciplinara in care elementele de tehnologia informatiei si a comunicatiilor (TIC) sint adaptate pentru a fi parte componenta a experientelor educationale. Cartea de fata este rodul experientei la catedra a autoarei ca profesor metodist al colegiului pedagogic si al studiului metodicii predarii matematicii si informaticii in cadrul activitatii didactice de predare si indrumare a studentilor de la specializarea Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar (PIPP). Volumul se constituie intr-un ghid de bune practici cu sfera larga de adresabilitate, ce include elevii colegiului pedagogic, studentii Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, specializarea PIPP, studentii masterului Didactici Aplicate in Invatamantul Primar (DAIP), dar si invatatorii, institutorii si profesorii care doresc sa-si consolideze cunostintele de didactica matematicii si informaticii, sa invete tehnici noi de predare si sa integreze elementele de tehnologia informatiei in activitatea didactica.
 
Geanina Havarneanu este absolventa a Facultatii de Matematica a Universitatii „Al. I. Cuza” din Iasi (1986). Are un master in psihologie (relatii umane si comunicare, 2007) si un master in matematica (didactica matematicii, 2009). A obtinut titlul de doctor in Stiinte ale Educatiei (Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei a Universitatii „Al. I. Cuza” din Iasi, 2012), cu teza intitulata „Strategii si metode de stimulare a creativitatii prin predarea matematicii”. Este profesor metodist si profesor mentor la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iasi, iar din 2014, profesor asociat la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei a Universitatii „Al. I. Cuza” din Iasi, Departamentul Pedagogia Invatamintului Primar si Prescolar. Este un colaborator constant al revistei Recreatii Matematice, a publicat doua volume ce trateaza stimularea creativitatii prin predarea matematicii, precum si o serie de articole stiintifice in reviste cu factor de impact, in domeniul metodicii predarii matematicii in invatamintul primar.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.058 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.