Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Disciplina instrument vioara. Suport de curs practic individual pentru ciclul de licenta - Octavian Gorun

Disciplina instrument vioara. Suport de curs practic individual pentru ciclul de licenta - Octavian Gorun
Preț: 47,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 12 Apr. 2021
ISBN: 9786061416370
Anul publicării: 2021
Pagini: 92
Categoria: Stiinte
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Acest suport de curs este destinat tuturor studentilor care urmeaza ciclul universitar de licenta la disciplina vioara - curs practic, care, conform specialitatii noastre, se desfasoara pe o perioada de 4 ani academici. Structura sa cuprinde doua parti, si anume sectiunea intai – o sectiune destinata teoriei si tehnicilor generale de cantat la vioara: elemente de fizica si tehnica generale, criterii de evaluare, tipurile de tehnica de cantat la vioara si interpretarea la vioara, completate de aspecte fizice generale si de principiile emisiei sonore. Ultimele doua capitole vizeaza tehnicile generale si speciale ale celor doua maini. Partea a doua urmareste o repartizare pe ani a tuturor celor prezentate in sectiunea intai, insotite de materialele sau repertoriul de specialitate. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.