Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Drept comercial roman. Editia a III-a, revazuta si adaugita - Olga-Andreea Urda

Drept comercial roman. Editia a III-a, revazuta si adaugita - Olga-Andreea Urda
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Marți, 7 Apr. 2020
ISBN: 9786063905551
Anul publicării: 2019
Ediția: a 3-a
Pagini: 192
Format: 17 x 24 cm
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea Drept comercial roman. Editia a III-a, revazuta si adaugita dezvolta evolutia normelor de drept comercial, in special sub aspectul modificarilor generate de intrarea in vigoarea a noului Cod civil, dar si a Legii nr. 129/2019 pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.
 
Prezenta lucrare sustine sistemul monist si tratarea dreptului comercial ca ramura de drept privat de sine statatoare, cu aplicarea institutiilor nou introduse odata cu noul Cod civil.
Sunt analizate normele aplicabile profesionistilor, precum si societatile reglementate de Legea nr. 31/1990 a societatilor.
Astfel, lucrarea prezinta profesionistul comerciant persoana fizica si regulile specifice aplicabile raporturilor juridice dintre profesionisti, iar partea cea mai vasta a lucrarii este alocata societatilor reglementate de Legea nr. 31/1990, urmarind in special aspectele referitoare la modul de organizare si functionare a acestora.
 
Noutatea adusa de prezenta lucrare consta in abordarea conceptelor introduse de noul Cod civil, dar si a modificarilor aduse Legii nr. 31/1990.
Cartea se adreseaza studentilor si masteranzilor facultatilor de drept, precum si antreprenorilor interesati de maniera de organizare a activitatilor economice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.