Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Dreptul afacerilor. Curs universitar. Teoria generala. Societatile. Relatii de munca in mediul de afaceri - Radu Stefan Patru

PRP: 59,00 lei (-8%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 54,28 lei
Diferență: 4,72 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Vineri, 26 Apr. 2024
ISBN: 9786063912818
Anul publicării: 2023
Pagini: 260

DESCRIERE

Dreptul afacerilor este o disciplina ofertanta, care deschide pentru cei interesati noi perspective de aprofundare a fenomenului juridic prin prisma adaptarii acestuia la viata de afaceri si la realitatile economice, aflate intr-o dinamica alerta.

Cuprinsul lucrarii

Plecand de la Fisa disciplinei „Dreptul afacerilor” care se preda in Academia de Studii Economice din Bucuresti, sunt prezentate, in trei parti, principalele elemente de continut ale acestei discipline.

In prima parte sunt analizate elemente care tin de teoria generala, precum notiuni generale despre drept, norma juridica, izvoarele dreptului, raportul juridic, despre patrimoniu, actele si faptele juridice. In partea a doua sunt abordate aspectele referitoare la profesionistii persoane fizice si juridice, inclusiv aspectele referitoare la societatile reglementate de Legea nr. 31/1990 a societatilor. In partea a treia sunt analizate institutii de Dreptul muncii cu relevanta pentru mediul de afaceri.

Puncte forte

Acoperirea ampla a subiectului: Cursul nu se concentreaza doar pe teoria generala a dreptului afacerilor, ci se aprofundeaza si in subiecte specifice precum societatile si relatiile de munca in mediul de afaceri. Aceasta abordare ofera o intelegere cuprinzatoare a domeniului.

Prezentarea echilibrata de teorie si exemple practice: Autorul nu numai ca prezinta conceptele teoretice esentiale, dar isi propune si sa ilustreze aceste concepte prin exemple practice, ceea ce poate ajuta la o mai buna intelegere a materiei si aplicarea ei in viata reala.

Accesibilitate: Autorul face un efort constient de a face materialul cat mai accesibil pentru studenti si specialisti deopotriva. Acesta a inclus anexe cu intrebari de tip grila si exercitii, alaturi de rezolvarile lor corecte, pentru a ajuta la consolidarea invatarii si pentru a facilita intelegerea.

Public tinta

Cursul „Dreptul afacerilor. Teoria generala. Societatile. Relatii de munca in mediul de afaceri” se adreseaza, in principal, studentilor din invatamantul superior economic, dar si specialistilor juristi sau economisti deopotriva, care doresc sa aprofundeze notiuni esentiale de drept aplicabile in activitatea de afaceri, fiind, asadar, un instrument util de lucru si pentru practicieni.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.5547 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.