De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Evaluare nationala pentru clasa a 2-a - Roxana Toader

Evaluare nationala pentru clasa a 2-a - Roxana Toader
PRP: 19,90 lei (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 17,91 lei
Diferență: 1,99 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Luni, 26 Feb. 2024
ISBN: 9786068593579
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 72
Format: 20,5 x 29

DESCRIERE

Evaluare Nationala clasa a II-a contine modele de teste la disciplinele Comunicare in limba romana si  Matematica si explorarea mediului. Testele sunt in concordanta   Programa scolara pentru invatamantul primar (OMEN nr. 3418 din 19. 03. 2013).
Testele prezentate sunt concepute perechi, integrat, unul la Comunicare in limba romana  cu cele doua componente CITIT/SCRIS  si unul la Matematica si explorarea mediului, fiind raportate la aceeasi situatie  din viata reala.

Probele de evaluare sunt constituite tinand cont de elemente de competenta/obiective, standarde de evaluare si tipuri de itemi ( obiectivi – cu alegere duala, cu alegere multipla, de asociere / tip pereche;  semiobiectivi – cu raspuns scurt, de completare, intrebari structurate ; subiectivi – cu raspuns deschis ).
Testele elaborate la disciplina Comunicare in limba romana vizeaza evaluarea  competentelor de receptare a mesajelor citite, precum si evaluarea competentelor  de producere a mesajelor scrise. Testele elaborate la disciplina Matematica si explorarea mediului vizeaza evaluarea competentelor de matematica.
Probele de evaluare prezentate abordeaza teme diverse din univesul de cunoastere si interes al copiilor, contine cerinte formulate gradual, diferentiat. Sunt insotite de imagini sugestive in concordanta cu temele abordate.
Dragi copii, v-am pregatit un set de teste atractive, antrenante, captivante prin care pregatirea  voastra  pentru Evaluarea nationala la clasa a II-a sa fie o joaca cu  final fericit.

Stimati dascali, Evaluarea nationala la clasa a II- a constituie  un instrument de lucru usor de utilizat la clasa, conform  cu Programa scolara pentru invatamantul primar in vigoare, care se evidentiaza prin exercitii diverse si prin prezentarea atractiva a itemilor. Aveti posibilitatea sa  selectati sau sa adaptati  tipuri de exercitii si jocuri, care sa particularizeze  continutul  evaluarii pentru fiecare elev sau pentru intreaga clasa.
Dragi parinti, setul de teste Evaluarea nationala la clasa a II- a este un suport util, complex, care trezeste  interesul copiilor pentru pregatirea permanenta si progresul scolar, respectand particularitatile de varsta ale copiilor, nivelul de intelegere al acestora si exigentele unei evaluari  corecte si complete.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5486 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.