Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Exproprierea pentru cauza de utilitate publica - Sergiu Constantin Burlacu

Exproprierea pentru cauza de utilitate publica - Sergiu Constantin Burlacu
-10%
Preț: 29,70 lei
33,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Marți, 13 Apr. 2021
ISBN: 9786060711100
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 88
Format: 13x20
Categoria: Carti drept
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Pe parcursul prezentei lucrari am tratat,, exproprierea pentru cauza de utilitate publica" de la cadrul comun, reprezentat de Legea nr. 33/1994 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica, la cadrul special si anume Legea nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica necesara realizarii unor obiective de interes national, judetean si local, cu modificarile si completarile ulterioare.

Nu avem pretentia ca subiectul nostru privind exproprierea sa fie trata in mod exhaustiv, insa consideram lucrarea ca fiind raspunsul la intrebarile pe care expropriatul si le pune si totodata opinia expropriatorului cu privire la modul de desfasurare al procedurii.

Aatfel, pentru cele aratate mai sus, lucrarea se adreseaza tuturor persoanelor interesate de acest subiect, de la expropriatori si expropriatI de o parte si pana la consilieri juridici, avocati si magistrati pe de alta parte.

Lucrarea cuprinde o scurta trecere in revista a dreptului de proprietate privata si a dreptului de proprietate publica, în opinia noastră fiind indispensabilă.

Procedura exproprierii este urmărită de catre noi de la momentul declanșării si pana la La finalizare.

De asemenea, sunt prezentate spete, decizii ale I. C. C. J. si ale C. C. R. relevante in domeniul exproprierii, Ipoteze de lucru in ceea ce priveste stabilirea despagubirilor aferente imobilelor expropriate.

Lucrarea se incheie cu propunerile de lege ferenda.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.