Mosii Delfin
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Folie a trois Vol. III - Florin Ardelean

Folie a trois Vol. III - Florin Ardelean
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786067118551
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 386
Categoria: Romane

DESCRIERE

Folie a trois Vol. III - Florin Ardelean 
 
Un bărbat urmărit de eșecul, de risipa și de zădărnicia existenței își găsește refugiul în aventuri sentimentale și-n excese. Doar că se îndrăgostește, iar din acel moment frivolitatea unei vieți fără miză devine suferință și neîncetată peregrinare. Ca tată clandestin (Vlad Codreanu), începe o cursă dramatică de recuperare. Timp de 14 ani, Ivona a fost o ființă fictivă, dar și una reală, cu o mamă bântuită de coșmaruri și vinovății (Amalia)  și un tată fake.
Volumul al treilea, ultimul din trilogia Folie à trois, este despre regăsire, despre cum îți poți lăsa în urmă obsesia ratării și despre micile surprize ale destinului. Este punctul în care ceva se sfârșește chiar dacă nimic din ceea ce începe nu se termină cu adevărat vreodată. Vlad, Ivona și Amalia – dacă n-ar fi  fost personaje de roman, cu siguranță că ar fi  meritat o viață reală. Sau poate că o și au. 
                                                 ***
Florin Ardelean s-a născut la 2 noiembrie 1958 în localitatea Husasău de Criş (Bihor). 
Cărţi publicate: 
- istoria presei și foiletonistică – Dogmă și opinie, Editura Universităţii din Oradea (2007); Jurnalism și tranziţie, Editura Universităţii din Oradea (2007); Insectar I și II, Editura Arca, Oradea (2008); 
- literatură: Schiţe erotice, Biblioteca Revistei Familia, Oradea (2007); Povestiri de duminica, Editura Arca, Oradea (2010); Folie à trois, Editura Trei, București, 2012; Folie à trois II - Ivona, Editura Trei, București, 2015;
- eseu: Seducția. Voluptate, cruzime și amăgire, Humanitas, București, 2017 (ebook), Editura Eikon, București, 2017.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5065 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.