Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Fundamentari teoretice si praxiologice in predarea stiintelor biologice - Mariana Marinescu

Fundamentari teoretice si praxiologice in predarea stiintelor biologice - Mariana Marinescu
-12%
Preț: 35,20 lei
40,00 lei (-12%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 19 Apr. 2021
ISBN: 9789734733460
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 240
Categoria: Stiinte
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Fundamentari teoretice si praxiologice in predarea Stiintelor biologice a fost conceputa, in primul rand, ca instrument de informare si formare pentru profesorii de biologie si studentii Facultatii de Stiinte, Medicina si Farmacie, Protectia Mediului si nu numai.

Continutul teoretic si practic-aplicativ este realizat dupa Programa Nationala de obtinere a gradelor didactice in invatamant.

Lucrarea se doreste sa reprezinte un pas important in directia pregatirii profesorilor (in mod special) si a debutantilor, pentru a deveni profesori activi si responsabili. A fost conceputa intr-o perspectiva interdisciplinara, are un caracter practic-aplicativ si reprezinta un complement educational destinat scolilor din Romania.

In carte sunt sugerate modalitati de derulare de dezbateri, de realizare de proiecte, portofolii, de amenajare a laboratoarelor scolare etc.

Fundamentari teoretice si praxiologice in predarea Stiintelor biologice poate fi utila pentru ca:

  •  informeaza profesorii si studentii cu privire la subiectele de actualitate;
  •  incurajeaza studentii si profesorii debutanti pentru meseria didactica;
  •  reprezinta un material suport pentru discutii in cadrul unor activitati didactice, dar si in cadrul examenelor de obtinere a gradelor didactice in invatamant;
  •  sugereaza desfasurarea unor activitati practice;
  •  asigura accesul la informatie intr-o maniera stimulativa si provocatoare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.086 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.