Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

GEOGRAFIE. Clasa a VI-a. Ghidul profesorului - Silviu Negut, Carmen Camelia Radulescu, Ionut Popa

GEOGRAFIE. Clasa a VI-a. Ghidul profesorului - Silviu Negut, Carmen Camelia Radulescu, Ionut Popa
-15%
Preț: 41,65 lei
49,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 12 Apr. 2021
ISBN: 9786060030997
Anul publicării: 2018
Pagini: 143
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrare in conformitate cu Programa scolara in vigoare pentru disciplina GEOGRAFIE, clasele a V-a - a VIII-a, aprobata prin OM nr. 3393/28. 02. 2017. 

Ghidul profesorului, Geografie. Clasa a Vl-a poate fi utilizat in completarea lucrarii Geografie. Clasa a Vl-a, autori: Silviu Negut, Carmen Camelia Radulescu, Ionut Popa.

Ghidul ii ofera profesorului, in special celui debutant, cadrul orientativ pentru sustinerea unei activitati didactice moderne si performante, urmarind:

  • dimensiunea didactica a instruirii, o sectiune de „Terminologie si concepte", urmata de documentele reglatoare ale activitatii didactice (Planul-cadru si Programa scolara pentru gimnaziu) si de instrumentele pentru proiectarea instruirii (modele de planificare calendaristica, de proiectare a continuturilor pe unitati de invatare si de planuri de lectie);
  • dimensiunea stiintifica a instruirii: continuturi de baza, elemente suplimentare pentru studiu intensiv, baze de date statistice actualizate (tabele, liste, ierarhii, clasificari), linkuri utile si idei de aplicatii practice in conformitate cu obiectivele programei scolare, bazate pe formarea de competente;
  • dimensiunea cartografica: harti mute cu diferite continuturi necesare pentru clasa a Vl-a, care pot fi multiplicate si utilizate de elevi in timpul orelor sau acasa, pentru fixarea unor cunostinte si pentru diferite categorii de aplicatii.
     

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.142 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.