Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Ghid pentru admitere in scolile militare de maistri militari si subofiteri

Ghid pentru admitere in scolile militare de maistri militari si subofiteri
-20%
Preț: 15,20 lei
19,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 23 Oct. 2020
ISBN: 9786067273090
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 64
Format: 205 x 260 mm
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Coordonatori: Gl. mr. Liviu – Marilen LUNGULESCU, Col. Codrin HERTANU, Col. Paul BADICU, Prof. Dorin PETRICA, Prof. Gabriela STREINU-CERCEL, Prof. Bogdan CRISTESCU, Prof. Florina BARBULESCU, Prof. Liviu BLANARIU Colectiv de elaborare: Cdor Corneliu MITITELU, Cpt. cdor Valentin NAE, Lt. col. Gheorghe POPA, Prof. Lorena EZARU, Prof. Cornelia BADILA, Prof. Maria HODOR, Prof. Maria Laura CIOBANU, Prof. Nicolae DRAGOMIR, Prof. Florentin NICOLAE

Ghidul pentru admiterea in scolile militare de maistri militari si subofiteri se adreseaza, in primul rand, candidatilor care doresc sa sustina admiterea in acest tip de scoli militare. Lucrarea se constituie sub forma unui ghid structurat sintetic, care contine informatiile necesare unui candidat la admitere, fiind elaborata de un colectiv de profesori din colegiile nationale miliare, sub indrumarea unor specialisti din cadrul Ministerului Educatiei Nationale.

Astfel, materialul este structurat in 3 parti care contin:
- Prezentarea scolilor militare de maistri militari si subofiteri;
- Cele 3 etape de recrutare, selectie si admitere pe care candidatul trebuie sa le urmeze pentru a deveni elev;
- Modele de teste pentru disciplinele matematica si fizica pe care viitorii candidati le pot rezolva in vederea unei pregatiri temeinice pentru admitere.

Ghidul raspunde cu succes la intrebarile si nelamuririle pe care un potential le-ar putea avea, devenind astfel o lucrare fundamentala in vederea unei pregatiri reusite pentru admiterea in scolile militare de maistri militari si subofiteri.
Mai mult, ghidul este insotit de un Breviar Teoretic la disciplina fizica unde sunt prezentate, intr-un mod sintetic, continuturile prevazute de Programa Examenului national de bacalaureat pentru filiera tehnologica – profilul tehnic si profilul resurse naturale si protectia mediului. Capitolele ilustrate astfel sunt cele de Mecanica, Producerea si utilizarea curentului continuu.
In acelasi timp, Breviarul Teoretic se adreseaza si absolventilor de liceu care opteaza pentru disciplina fizica la una dintre probele Examenului national de bacalaureat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.112 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.