Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Grecia eterna - Socrate, Platon, Aristotel - Lucian Cherata

Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786065627055
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 275

DESCRIERE

Grecia eterna - Socrate, Platon, Aristotel - Lucian Cherata 
 
„Ulisse semnifică, în acelasi timp, rătăcire, peregrinare, ieşire din lumea proprie, cunoaştere, eroism și privaţiuni, tentaţii dar şi întoarcere în Ithaca, mânat de dorul unui ţărm drag, cu tot ce presupune existenţa acestuia. Grecia antică este, de fapt, un Ulisse în perpetuă căutare şi găsire, rătăcire și întoarcere. La fel, problematica filosofică a înţelepţilor greci nu este străină ci, dimpotrivă, este legată strâns de epopeea căutărilor, rătăcirilor și revenirilor lui Ulisse şi ale grecilor, în general.
Putem spune, fără exagerare, că acest spirit s‑a încifrat în tot ceea ce au creat grecii antichităţii. Astfel, a apărut patria dialecticii cu cele trei mari repere ale sale: Socrate, Platon, Aristotel…”.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.2842 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.