Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Ideea critica si perspectivele filosofiei moderne. Kant prin el insusi - Immanuel Kant

Ideea critica si perspectivele filosofiei moderne. Kant prin el insusi - Immanuel Kant
-15%
Preț: 14,54 lei
17,10 lei (-14,97%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 4 Noi. 2020
ISBN: 9786067480627
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 94
Categoria: Stiinte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Volumul ofera o prezentare succinta a ideii critice si a structurii si functiei innoitoare a monumentalei Critici a ratiunii pure, definirea valorii si autonomiei ratiunii umane in procesul intelegerii unitatii si diferentierilor domeniilor fundamentale ale culturii. Filosofia, religia si stiinta – constituie o sustinuta pledoarie pentru ratiune si echilibru prin rationalitate, increderea lui Kant in puterea de armonizare a  gandirii libere si in valoarea omului luand forme de expresie inegalabile ca adancime si frumusete ideatica.

 „La inceput a fost Kant (subl. n.). De fapt, intr-un anumit fel totul a inceput cu Kant. Totul, vrem sa spunem marea – si poate ultima mutatie a timpurilor moderne. Kant vine de departe si priveste departe, chiar mai departe decat noi o credem de obicei”.

Henri Birault

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.