Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Imagini magice. Adunare, scadere. Caiet de exercitii prin joc

Imagini magice. Adunare, scadere. Caiet de exercitii prin joc
-5%
Preț: 8,55 lei
9,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789636977511
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 32
Format: 14x24
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Caietul de lucru ofera o forma deosebit de agreabila pentru exersarea adunarii si scaderii printre primele o suta de numere naturale, motivandu-I pe elevi sa rezolve exercitiile. Exersarea operatiilor de adunare si scadere este un motiv de bucurie pentu copii, deoarece in urma rezolvarii sarcinilor ei vor obtine imagini interesante. Repetarea exercitiilor nu va duce la monotonie, deoarece fiecare dintre ele va insemna o noua provocare. Caietul de lucru isi propune formarea si dezvoltarea unor aptitudini caracteriale, cum ar fi perseverenta, consecventa si punctualitate. Exercitiile devin mai grele in mod treptat. Pe primele pagini ale caietului de lucru se lucreaza doar cu primele zece numere naturale si se continua pana la o suta de numere naturale. Dupa aceste exercitii urmeaza problemele mai complexe cu trei componente, apoi exercitiile cu paranteze incheiand complexitatea caietului de lucru. Caietul de lucru contribuie la dezvoltarea deprinderilor si capacitatilor de autoevaluare. Imaginile magice obtinute, reprezentand rezultatele exercitiilor, se pot verifica prin comparare cu imaginile de la finalul caietului. Caietul de lucru se poate utiliza in cadrul activitatilor de exersare si consolidare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.140 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.