Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Infractiuni privind domeniul financiar-bancar. Volum coordonat de Ion Rusu

Infractiuni privind domeniul financiar-bancar. Volum coordonat de Ion Rusu
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Marți, 6 Dec. 2022
Autor:
ISBN: 9786062711764
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 232
Format: 14X20
Categoria: Carti drept

DESCRIERE

Frauda in domeniul financiar-bancar este o problema de mare impact pentru intreaga industrie a serviciilor financiar-bancare. Investigarea si, cu precadere, preventia infractiunilor financiar-bancare necesita un efort considerabil juridic, financiar, informatic etc. si, mai ales, de guvernanta corporativa. Pe masura ce solutiile de prevenire a infractionalitatii financiar-bancare sunt tot mai sofisticate, fraudatorii gasesc cai noi si mai rafinate de frauda prin care sa evite masurile antifrauda institutionale.
 
Astfel, intr-o succesiune logica, cartea Infractiuni privind domeniul financiar-bancar pune la dispozitia celui interesat toate elementele indispensabile de fundamentare terminologica si de bune practici privind infractionalitatea financiar-bancara, raspunzand comprehensiv la intrebari cheie in materie. Pe acest fundament, al raspunsurilor la intrebarile cheie, se construieste o solida platforma pentru reglementarea juridica, tipologia comportamentala si de practica judiciara in infractionalitatea financiar-bancara. Deosebit de interesante sunt, de asemenea, prezentarile comparative ale acestor elemente de actiune juridica cu cele relevante din tarile cu bune practici in materie (Franta, Elvetia, SUA).
 
Principalii destinatari ai lucrarii Infractiuni privind domeniul financiar-bancar, pentru care aceasta va suscita un interes special, sunt toti responsabilii de legal, compliance, AML, audit, controling, corporate governance etc., dar se poate adresa, in egala masura, tuturor celorlalti specialisti financiar-bancari cu responsabilitati ce au tangenta cu infractionalitatea financiar-bancara, precum si mediului academic interesat.
 
Prof. univ. dr. Ion Stancu
Director General,
Institutul de Studii Financiare,
Bucuresti, Romania
 
Autori:  Ion Rusu, Maria-Georgiana Teodorescu, Rares Rotaru, Minodora Ioana Rusu, Bogdan Birzu, Roxana Maria Chirieac

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1624 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.