Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Istoria schimburilor literare dintre China si Europa Centrala si de Est - Ding Chao, Song Binghui

Istoria schimburilor literare dintre China si Europa Centrala si de Est - Ding Chao, Song Binghui
Preț: 73,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 29 Oct. 2020
ISBN: 9786065947009
Anul publicării: 2020
Pagini: 560
Format: 13x20
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

In 2005, Institutul de Literatura si Cultura Comparata de la Universitatea Nanjing, impreuna cu Editura Pedagogica din Shandong au organizat prima intalnire a echipei editoriale a seriei Istoria schimburilor literare dintre China si restul lumii, marcand inceputul editarii unei istorii ample a schimburilor literare dintre China si diverse tari si regiuni din Europa, Asia, America etc.
Seria de fata este o istorie a contactelor literare dintre China si Europa Centrala si de Est. Nu se vorbeste pur si simplu despre literatura, despre textul in sine, ca o creatie individuala a unui intelectual, ci aspectele nationale, culturale, politice, economice etc. devin fundalul acestor schimburi pentru a demonstra complexitatea contactelor bilaterale si unicitatea schimburilor literare, locul scriitorilor si al operelor, si pentru a reaseza „omul” in centru.
Fiind prima istorie a relatiilor dintre China si Europa Centrala si de Est, furnizeaza cititorului informatii bogate si perspective variate privind modul cum a stimulat literatura (cultura) chineza literatura straina de‑a lungul schimburilor dintre est si vest, si cum a format literatura straina caracterul international si modern al literaturii chineze.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.