Targul lui Mos Craciun
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Limba si literatura romana – clasa a VI-a - avizata - conform cu noua programa - valabil pentru ambele manuale aprobate de M. E. N.

Limba si literatura romana – clasa a VI-a - avizata - conform cu noua programa - valabil pentru ambele manuale aprobate de M. E. N.
Preț: 20,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786069930731
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: 1
Pagini: 308
Format: 20x26

DESCRIERE

Lucrarea corespunde tematic si structural noii programe de limba si literatura romana pentru clasa a VI-a, aprobata prin OMEN 3393/28. 02. 2017.

Poate fi utilizata la clasa impreuna cu oricare manual dintre cele trei aprobate de Ministerul Educatiei Nationale.

 

Ce studiem?

Auxiliarul este impartit in opt capitole derivate din tema generala, Eu si lumea din jurul meu, si propune elevilor o calatorie de instruire cu valente moralizatoare.
Dupa ce parcurg capitolele cartii, elevii isi vor dezvolta doua competente cheie: comunicarea in limba oficiala si sensibilizarea si exprimarea culturala.

 

Cum studiem?

Textele literare si nonliterare propuse ca suport pentru activitatile de invatare, au fost selectate din literatura romana si universala, urmarindu-se atat atractivitatea acestora pentru categoria de varsta, cat si criteriul formativ-valoric.
Auxiliarul didactic se preteaza atat studiului la clasa, alaturi de profesor, cat si studiului individual si este organizat pe trei secvente: Lectura, Redactare si Limba romana.

 

Cum evaluam competentele?

Elevii sunt invitati, la sfarsitul fiecarui capitol sa-si verifice cunostintele dobandite intr-o sectiune de evaluare si sa fie constienti de propriul proces de invatare prin completarea fiselor de autoevaluare. La final, sunt propuse variante de teza, utile atat profesorului, cat si elevilor.

RECENZII

Rating general
4 (1 recenzie)
5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
4

4 stele

Super dar pacat ca nu are rezolvari
Created in 0.117 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.