Targul lui Mos Craciun
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Limba si literatura romana - clasa a VII-a - 2019 - lucrare elaborata pe baza noii Programe

Limba si literatura romana - clasa a VII-a - 2019 - lucrare elaborata pe baza noii Programe
Preț: 20,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786069931387
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: 1
Pagini: 256
Format: 20x26

DESCRIERE

Activitățile de învățare pe care auxiliarul de față le propune sunt structurate în funcție de competențele generale și specifice incluse în Programa școlară pentru disciplina Limba și literatura română, aprobată de MEN în anul 2017. Prin parcurgerea conținuturilor lucrării, elevul va fi capabil să:

  • caute, colecteze, proceseze informații și să recepteze opinii, idei, sentimente într-o varietate de mesaje ascultate/texte citite;
  • exprime, într-un limbaj corect și logic, informații, opinii, idei, sentimente, în mesaje orale sau scrise, prin adaptarea la situația de comunicare;
  • participe la interacțiuni verbale în diverse contexte școlare și extrașcolare, în cadrul unui dialog proactiv;
  • utilizeze în mod conștient și eficient instrumentele de comunicare în limba română;
  • conștientizeze latura estetică și culturală a literaturii, ca artă a cuvântului, care asigură dezvoltarea complexă a personalității umane.

Principiile care stau la baza arhitecturii lucrării sunt: acoperirea integrală a conținuturilor prevăzute de Programă, accesibilitatea informațiilor, eficiența formatoare a activităților de învățare. Lucrarea poate fi folosită cu real succes în activitățile de predare-învățare-evaluare, indiferent de manualul cu care se lucrează în clasă.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.