Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Limba si literatura romana pentru clasa a 6-a. Caiet de exercitii pe baza noii programe si a manualelor alternative de limba si literatura romana, in vigoare - Ion Popa

Limba si literatura romana pentru clasa a 6-a. Caiet de exercitii pe baza noii programe si a manualelor alternative de limba si literatura romana, in vigoare - Ion Popa
PRP: 29,90 lei (-24,98%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,43 lei
Diferență: 7,47 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Miercuri, 7 Iun. 2023
ISBN: 9786063803772
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 272
Format: 160x230

DESCRIERE

Lucrarea de fata este o continuare a lucrarii similare pentru clasa a V-a si este conceputa, ca si aceea, pe baza actualei programe si a manualelor alternative de limba si literatura romana pentru clasa a Vl-a. Ea se adre¬seaza elevilor din aceasta clasa, in vederea insusirii notiunilor prevazute in noile programe scolare. Aceasta lucrare este structurata tot pe sase uni¬tati de invatare care cuprind notiunile de limba (fonetica, vocabular, morfologie, sintaxa, punctuatie, ortografie), de teorie literara si de comu¬nicare, precum si texte literare si nonliterare apartinand tipurilor preva¬zute de programa: narative si descriptive, literare (in proza si in versuri) si nonliterare.

Notiunile de gramatica tratate in cadrul unitatilor de invatare respec¬tive sunt in concordanta cu prevederile programei, iar in cazul textelor narative si descriptive literare, am abordat si specii literare diferite ale acestora (fabula, balada, tablou, pastel, portret), cu scopul de a le marca diversitatea. De asemenea, ultima parte cuprinde opt lectii de recapi¬tulare finala, prin care am urmarit sa fixam si sa consolidam cunostintele de limba si de literatura dobandite in timpul anului scolar.

Acest auxiliar este un caiet de exercitii, un instrument de sistematizare si de insusire temeinica si ordonata a notiunilor de limba si literatura romana predate in procesul instructiv-educativ. El poate fi folosit nu numai in fixarea notiunilor dobandite la orele de clasa, ci si in formarea unui stil de munca al copiilor, pentru intelegerea si insusirea corecta a notiunilor respective.

IN CONFORMITATE CU PROGRAMA APROBATA DE
MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1632 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.