Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Logos Parainetikos - Principii parenetice in Omiliile la Matei si in alte scrieri ale Sfantului Ioan Gura de Aur - Adrian Ivan

Logos Parainetikos - Principii parenetice in Omiliile la Matei si in alte scrieri ale Sfantului Ioan Gura de Aur - Adrian Ivan
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786067310115
Anul publicării: 2015
Categoria: Religie
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Scopul lucrarii de fata este acela de a oferi preotului predicator de astazi si studentilor teologi reperele unei predici autentice, bine ancorate in traditia omiletica a Bisericii noastre, pornind de la descrierea principiilor exegetice si parenetice specifice scolii catehetice antiohiene din sec. al IV-lea, exemplificate prin reprezentantul ei cel mai de seama, pana la elemente de arhitectura omiletica, precum si reguli de comunicare in exercitiul predicatorial.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.