Edituri /Promotii
-Managementul operatiunilor in hotelarie si restauratie - Gabriela Stanciulescu, Cristina Micu

DESCRIERE
Competentele profesionale pe care le ofera studierea cartii de fata sunt:
• cunoasterea, intelegerea si utilizarea teoriilor si metodelor de baza cu privire la industria ospitalitatii;
• analiza, sinteza si utilizarea informatiilor economice in vederea fundamentarii deciziilor in hotelarie si restauratie;
• analiza si formularea de strategii si politici;
• gasirea de solutii pentru probleme identificate in domeniul micilor si marilor afaceri;
• conceperea si comercializarea de produse si servicii hoteliere si de restauratie atractive;
• relationarea eficienta cu diferite categorii de institutii si organizatii in cea ce priveste dezvoltarea durabila.
Competentele transversale sugerate de continutul cartii sunt:
• coordonarea de echipe profesionale;
• asumarea, atribuirea si urmarirea indeplinirii responsabilitatilor specifice in domeniul ospitalitatii;
• autoevaluarea nevoii de continuare a formarii profesionale;
• diagnoza si autocontrolul invatarii;
• fundamentarea si asumarea de strategii economice, in conditii de responsabilitate si autonomie.
Cărţi noi
-- 35,00 lei
- 35,70 leiPRP: 42,00 lei (-15%)
- 127,50 leiPRP: 150,00 lei (-15%)
Promoţii
-- 35,70 leiPRP: 42,00 lei (-15%)
- 127,50 leiPRP: 150,00 lei (-15%)
- 144,50 leiPRP: 170,00 lei (-15%)










RECENZII