Sari la conținut

Managementul operatiunilor in hotelarie si restauratie - Gabriela Stanciulescu, Cristina Micu

Managementul operatiunilor in hotelarie si restauratie - Gabriela Stanciulescu, Cristina Micu
PRP: 100,33 lei (-12%)
?
Preț: 88,29 lei
Diferență: 12,04 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Vineri, 14 Noi. 2025
ISBN: 9789731159591
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Stiinte
Distribuie pe:

DESCRIERE

Competentele profesionale pe care le ofera studierea cartii de fata sunt:

• cunoasterea, intelegerea si utilizarea teoriilor si metodelor de baza cu privire la industria ospitalitatii;
• analiza, sinteza si utilizarea informatiilor economice in vederea fundamentarii deciziilor in hotelarie si restauratie;
• analiza si formularea de strategii si politici;
• gasirea de solutii pentru probleme identificate in domeniul micilor si marilor afaceri;
• conceperea si comercializarea de produse si servicii hoteliere si de restauratie atractive; 
• relationarea eficienta cu diferite categorii de institutii si organizatii in cea ce priveste dezvoltarea durabila.

Competentele transversale sugerate de continutul cartii sunt:

• coordonarea de echipe profesionale;
• asumarea, atribuirea si urmarirea indeplinirii responsabilitatilor specifice in domeniul ospitalitatii;
• autoevaluarea nevoii de continuare a formarii profesionale;
• diagnoza si autocontrolul invatarii;
• fundamentarea si asumarea de strategii economice, in conditii de responsabilitate si autonomie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.