Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Manual Chimie Organica. Teste pentru admiterea in invatamantul superior medical 2018 ( Editia XXI-revizuita si adaugita )

DESCRIERE

Chimie Organica. Teste pentru admiterea in invatamantul superior medical 2018 ( Editia XXI-revizuita si adaugita )
 
Editura Universitara "Carol Davila" Bucuresti a U. M. F. "Carol Davila" Bucuresti este acreditata de Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior (CNCSIS), cu avizul nr. 11/23. 06. 2004.
 
In conformitate cu prevederile Deciziei Nr. 2/2009 a Consiliului National al Colegiului Medicilor din Romania, privind stabilirea sistemului de credite de educatie medicala continua, pe baza caruia se evalueaza activitatea de perfectionare profesionala a medicilor, a criteriilor si normelor de acreditare a educatiei medicale continue, precum si a criteriilor si normelor de acreditare a furnizorilor de educatie medicala continua, Colegiul Medicilor din Romania acrediteaza (recunoaste) EDITURA UNIVERSITARA "CAROL DAVILA" BUCURESTI ca furnizor de EMC. 
 
Aceasta carte se adreseaza absolventilor de liceu care doresc sa sustina examenul de admitere la Facultatea de Medicina Generala, Facultatea de Medicina Dentara si Facultatea de Moase si Asistenta Medicala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti.
Cartea contine teste grila inclusiv cele care au constituit obiectul examenelor de admitere la facultatile mentionate in anii 2007-2017.
 
In elaborarea testelor grila s-a respectat continutul manualelor de chimie organica utilizate pentru pregatirea elevilor in liceu si a cunostintelor aferente de chimie generala dobandite tot in cadrul acestei pregatiri precum si programa examenului de bacalaureat.
 
Criteriul ales pentru prezentarea grilelor este cel al tipurilor si anume complement simplu si complement grupat. O grupare a grilelor pe capitole a fost considerata de autori improprie din cel putin doua motive:
 
1. Corelarea multipla a notiunilor oricaruia dintre capitolele manualelor de liceu cu notiuni din alte capitole;
2. In concordanta cu cele mentionate mai sus, scopul cartii este acela de a oferi o modalitate de verificare minutioasa a insusirii tuturor capitolelor cuprinse in manualele de liceu in preajma examenelor de admitere.
Autorii

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

5/5

Foarte mulțumită de carte . Livrare foarte rapidă.
Created in 0.066 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.