Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Marea Evanghelie a lui Ioan, volumul 8 - Jakob Lorber

Marea Evanghelie a lui Ioan, volumul 8 - Jakob Lorber
-10%
Preț: 45,00 lei
50,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068408149
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 272
Format: 20x29
Categoria: Spiritualitate
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE


 Domnul nostru Iisus Cristos a spus: "Luati aminte ca, atunci cand vor trece ceva mai mult de o mie noua sute de ani de la actuala Mea venire aici pe Pamant, pe atunci nu vor mai fi aproape deloc razboaie pe Pamant, si cam tot in acea epoca Eu voi veni in trup a doua oara pe Pamant pentru a realiza cu acea ocazie cea mai mare si mai durabila purificare dumnezeiasca a oamenilor..."
("Marea Evanghelie a lui Ioan", cap. 185. 10)
   Batranul hangiu a spus: "... Dar, dat fiind faptul ca ne-ai oferit imensul dar de a ne face cunoscut dinainte, ca fiind ceva sigur, faptul ca Tu vei veni pentru a doua oara in trup pe acest Pamant, pentru a ramane aici cu noi, indraznim sa Te intrebam: nu ai putea oare sa ne spui in ce loc al acestui Pamant vei reveni cu acea ocazie din nou printre oameni? Noi am vrea sa stim care va fi acea tara, care va fi acel loc si care anume va fi acel fericit popor?"
   Domnul nostru lisus Cristos: "Prietene, ia aminte ca Eu nu as putea sa va ofer in acest moment un raspuns pe care sa-l puteti intelege, caci nu trebuie sa pierzi din vedere ca vor exista in acele timpuri locuri, tari si popoare care acum nu au un nume; dar totusi poti sa fii sigur si este necesar sa crezi ca voi reveni aici, pe Pamant, numai intr-o tara sau intr-un loc anume unde va continua sa existe credinta cea mai vie in Dumnezeu si cea mai puternica iubire pentru Dumnezeu si pentru semeni, ce va fi manifestata cu precadere de aproape toti aceia care vor trai atunci acolo.
   Totusi, este necesar sa stiti ca, atunci cand voi veni din nou printre voi in trup, Eu nu voi veni singur. Luati aminte ca toti cei ai Mei, care vor fi de foarte multa vreme langa Mine, acolo, in imparatia Mea Cereasca, Ma vor insoti atunci cu o multime de grupuri, ce vor fi atunci necesare, si ii vor impulsiona si intari, dupa cum merita, pe fratii lor ce se vor afla inca in trup pe acest Pamant. Cu acea ocazie, o extraordinara si veritabila comuniune se va naste intre spiritele deja preafericite ale Cerului si oamenii care vor trai in acele vremuri pe acest Pamant, si este necesar sa stiti ca aceasta va fi o foarte mare si exemplara consolare pentru oamenii care vor trai pe atunci..."
("Marea Evanghelie a lui Ioan", cap. 187. 3-5)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.