Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Marele exterminator si Marele Sinod Ortodox - Constantin Virgil Gheorghiu

Marele exterminator si Marele Sinod Ortodox - Constantin Virgil Gheorghiu
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Miercuri, 7 Dec. 2022
ISBN: 9789738832992
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 160
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Prefata de pr. Ioan Neculoiu

“Nu societatea in care traim ne mantuieste, ci felul in care traim in ea…
Adam piere in Rai, iar Lot se mantuieste in Sodoma” - Sf. Ioan Hrisostom (P. G. 49 col. 334)

Intr-un stat comunist, individul este nul, nu are nicio valoare. Marxism-leninismul nu recunoaste decat forta maselor. Stalin a descoperit insa cǎ, asa cum atomul, desi este cea mai micǎ parte din univers, produce energia cea mai mare - energia atomica, tot asa si individul, desi este neinsemnat, este sursa celei mai mari energii sociale.
Aveam panǎ acum energia maselor. Pentru a o declansa, se folosea politica, propaganda, grevele, manifestǎrile de stradǎ si revolutiile. La ora actualǎ, energia maselor este depǎsitǎ de energia individului, la fel cum energia petrolului, cǎrbunelui si a electricitatii este depasita de energia atomica. Pentru a folosi energia atomului s-au construit uzine speciale, foarte costisitoare. Pentru a folosi energia atomului social, a individului, Stalin (absolvent al seminarului teologic!) a descoperit uzine care existǎ deja: bisericile.
Stalin i-a dat ordin patriarhului Rusiei sǎ vinǎ cu „blindatele, infanteria si artileria grea” a bisericii ortodoxe si sǎ se alǎture armatei rosii in marele efort al rǎzboiului. Aportul militar al bisericii a fost atat de mare incat Stalin l-a egalat bombei atomice. Majoritatea tarilor ortodoxe fiind comuniste si avand ierarhi sabotati, Stalin a hotarat ca Sfantul si Marele Sinod Ortodox sǎ se reuneascǎ la Chambésy, langǎ Geneva [astazi, tot la Geneva, cercetatorii cheltuiesc miliarde de euro pentru a descatusa energia celei mai mici particule din univers, pe care au denumit-o „particula lui Dumnezeu” iar comunistii rusi cer canonizarea lui Stalin!].
Romania foloseste deja noua energie. Preotii sunt plǎtiti din banii partidului comunist capitalizat. Totul se deruleazǎ ca inainte, cu o singurǎ schimbare, pe care nimeni nu o distinge la prima vedere. O schimbare de directie: raiul nu mai e in cer, ci pe pǎmant, raiul colectiv, raiul social (republica penitenciara sau „big brother”-iana). Toti crestinii luptǎ pentru a ajunge in rai si astfel sunt angajati in mod automat in lupta pentru realizarea comunismului capitalizat, a raiului!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1618 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.