Vanatoarea cartilor in luna noiembrie
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Matematica 2018 - Exercitii si probleme pentru clasa a VI-a - avizat - conform cu noua programa - valabil pentru ambele manuale aprobate de M. E. N.

Matematica 2018 - Exercitii si probleme pentru clasa a VI-a - avizat - conform cu noua programa - valabil pentru ambele manuale aprobate de M. E. N.
Preț: 20,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786069930724
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 376
Format: 20 x 26 cm

DESCRIERE

Lucrarea este un suport real si eficient pentru elevii de gimnaziu atat in exersarea si aprofundarea cunostintelor matematice de baza, cat in pregatirea pentru rezultate de performanta. Poate fi aplicat pentru lucrul cu ambele variante de manuale evaluate si aprobate de M. E. N..

Auxiliarul urmeaza pas cu pas continuturile Programei de matematica de clasa a VI-a aprobata prin OMEN nr. 393/18. 02. 2017.

Din continutul auxiliarului fac parte: 4 capitole de ALGEBRA si 2 capitole de GEOMETRIE.

 
Ce studiem?
• stabilim ce urmarim in fiecare tema, evidentiind, explicand si exemplificand notiunile de teorie.
• aplicam ce am invatat, exersand in clasa sau individual ce am invatat abordand problemele propuse spre rezolvare, pe trei nivele de dificultate.
• ne evaluam, continuand sa exersam si valorificand la finalul fiecarei lectii ceea ce am invatat.

Cum studiem?
Evaluari de etapa - Dupa parcurgerea fiecarui capitol sunt verificate in patru teste cunostintele dobandite. Profesorul avanseaza pas cu pas in structura auxiliarului si evalueaza activitatea elevilor, capacitatea lor de a utiliza continuturile noii programe.
Probleme de performanta scolara - Urmarim sa crestem nivelul de cunostinte si sa facem performanta si de aceea exercitiile si problemele din aceasta sectiune au un grad de dificultat ridicat.
Evaluarea finala - Auxiliarul ofera la finalul cartii variante de teste pentru lucrarile semestriale.
 
Cum evaluam com petentele?
Sectiunea Raspunsuri de la finalul Auxiliarului ne ajuta sa verificam rapid corectitudinea rezultatelor obtinute in rezolvarea exercitiilor si problemelor precum si a testelor de evaluare si autoevaluare.
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 1.0428 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.