Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Matematica distractiva pentru clasa a IV-a

Matematica distractiva pentru clasa a IV-a
-15%
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Expediere estimată: Marți, 7 Apr. 2020
ISBN: 9789736846830
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 192
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Organizarea lucrării cuprinde capitolele clasei a IV-a conform unei programe originale propusă de autori. Construcţia este armonioasă, ea contribuind la abordarea dinamică a conţinuturilor sferice: o succesiune de teme, o sinteză a noţiunilor şi conceptelor sub titluri ca: “Numere naturale”, “Operaţii cu numere naturale”, “Calcule rapide”, “Elemente de geometrie”, “Măsurarea mărimilor”, “Cum să gândim şi să rezolvăm probleme”, “Fracţii”. Lucrarea contribuie la: - cunoaşterea şi utilizarea conceptelor specifice matematicii, - dezvoltarea capacităţii de comunicare, explorare/investigare şi rezolvare de probleme care verifică calitatea învăţării, - dezvoltarea interesului şi a motivaţiei pentru studiul şi aplicarea matematicii folosind elemente de sprijin din disciplină opţională “MATEMATICĂ DISTRACTIVĂ”.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.440 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.