Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Matematica - Pregatire pentru Evaluarea Nationala - 40 de modele de teste cu rezolvari complete

Matematica - Pregatire pentru Evaluarea Nationala - 40 de modele de teste cu rezolvari complete
Preț: 19,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786069931837
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 210
Format: 17x24

DESCRIERE

Pregătire pentru Evaluarea Națională 2021

Matematică

Clasa a VIII-a

 

 

Instrument de lucru extrem de bine gândit şi atractiv, Ghidul de pregătire pentru Evaluarea Națională are la bază conţinuturile noii programe de Matematică pentru Evaluarea Națională aprobate prin ORDIN nr. 3472/2020 din 10 martie 2020 şi propune exerciţii diversificate pentru verificarea competenţelor dobândite în gimnaziu.

Cele 40 de teste din conținutul lucrării sunt construite conform noului model al examenului de Evaluare Națională de la finalul clasei a VIII-a și se împart în două categorii:

  • Partea I10 teste care au la bază materia studiată în clasele V-VII. Scopul realizării acestor teste este acela de a-i ajuta pe elevi să se familiarizeze cu structura acestui examen important încă din prima parte a clasei a VIII-a;
  • Partea a II-a30 de teste care au la bază materia studiată în clasele V-VIII. Acestea susțin pregătirea pentru examenul final, Evaluarea Naționala 2021.

Materialul poate fi utilizat cu succes atât la clasă, cât și în pregătirea individuală.

Realizat de profesori excelent pregătiţi ştiinţific şi didactic, este un ghid necesar, care poate asigura performanţa elevilor!

 

RECENZII

Rating general
3 (1 recenzie)
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
1
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
3

O carte buna plina de greseli

Cartea are foarte multe greseli. In test este o valoare, iar in barem este rezolvat cu alta valoare. Iti cere sa afli arii sau masuri ale unor unghiuri inexistente. Testele sunt foarte utile si te ajuta sa recapitulezi toata materia,dar greselile dau batai de cap elevilor.
Created in 0.117 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.