Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Mesajul, misiunea si unitatea bisericii - Angel Manuel Rodríguez (editor)

Mesajul, misiunea si unitatea bisericii - Angel Manuel Rodríguez (editor)
-10%
Preț: 28,80 lei
32,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Marți, 3 Noi. 2020
ISBN: 9789731019505
Anul publicării: 2016
Pagini: 536
Categoria: Sfaturi Practice
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Volumul de fata este rezultatul muncii unor teologi adventisti care au explorat impreuna intelegerea biblica a naturii si misiunii bisericii. Ni s-a spus ca „biserica lui Hristos, asa slaba si cu defecte cum pare, este singurul obiect de pe pamant asupra caruia El Isi indreapta atentia si grija Sa suprema” (MPSE 15). Prin urmare, este de datoria fiecarui membru al ei sa isi formeze o conceptie biblica solida despre natura acestei biserici asupra careia Hristos Isi indreapta „atentia si grija Sa suprema”.
Aceasta preocupare profunda a lui Hristos pentru biserica Sa a fost motivul care a stat la baza initierii de catre Institutul de Cercetari Biblice (BRI) al Conferintei Generale a unei serii de studii despre natura si functia bisericii. Primul din setul de trei volume care au fost gandite sa abordeze aceasta problema a fost publicat in 2009 in original si in 2014 in colectia de fata, sub titlul Introducere la teologia ramasitei. O perspectiva ecleziologica adventista. Acesta este al doilea volum al setului si trateaza subiecte extrem de relevante, cum ar fi unitatea bisericii, mesajul ei si misiunea pe care o are de indeplinit in lume. S-au analizat nu doar materialele biblice pe aceasta tema, ci si evolutiile teologice din perioada postapostolica, cu scopul de a plasa ecleziologia adventista in cadrul istoriei crestine, in calitatea acestei biserici de ramasita escatologica.
In urma lecturii acestui volum, orice pastor, profesor, lider si membru al bisericii care, asemenea lui Hristos, are o inalta pretuire pentru biserica va avea de castigat. Va intelege mai bine miscarea adventista si speram ca va fi inspirat sa contribuie la unitatea bisericii, sa ii aprofundeze mesajul si sa se implice in misiunea ei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.040 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.