Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Metode cantitative - Dumitru Bala

Metode cantitative - Dumitru Bala
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 26 Apr. 2021
ISBN: 9786061408986
Anul publicării: 2015
Pagini: 194
Categoria: Stiinte
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea de fata se adreseaza in primul rand studentilor de la facultatile cu profil economic si cuprinde programa analitica la disciplina „Matematici aplicate in economie”, "Metode cantitative in studiul pietei", "Metode cantitative in gestiunea afacerilor" prevazuta in planul de invatamant.
Plecand de la ideea ca un curs scris nu trebuie sa-l inlocuiasca pe cel oral (predat in fata studentilor), in text nu au fost introduse comentarii dense, urmand ca acestea sa fie prezentate in functie de nivelul studentilor.
Precizez ca definitiile, unele teoreme (enuntul si demonstratia) au fost preluate din literatura de specialitate fara modificari intrucat sunt cunoscute (Exemple: Teorema lui Rolle, Teorema lui Fermat, notatiile lui Monge s. a. m. d.). 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.068 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.