Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Milionarul model – Strania poveste a lui Benjamin Button – Editie bilingva (romana – engleza)

Milionarul model – Strania poveste a lui Benjamin Button – Editie bilingva (romana – engleza)
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 28 Oct. 2020
ISBN: 9789736592331
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 133
Format: 130 x 195
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Este mai bine să ai un venit stabil, decât un comportament fascinant. Acestea sunt marile adevăruri ale lumii în care trăim, pe care Hughie Erskine nu le-a înțeles niciodată. Bietul de el, ca intelectual, nu era așa de strălucit. N-a spus nimic genial sau răutăcios în toată viața sa. În schimb, era foarte plăcut privirii, cu părul lui șaten creț, profilul foarte bine conturat și ochii cenușii. Tatăl său îi lăsase prin testament o sabie, pe care Hughie o agatase deasupra oglinzii, trăind din cele două sute pe care o mătușă bătrână i le dădea anual. A incercat de toate. A intrat la Bursa timp de șase luni; dar ce să facă un fluture delicat ca el între taurii și urșii de-acolo? Un timp a fost negustor de ceai, dar s-a săturat repede, intrând în afacerile cu vin de Xerex. *** Familia Button ocupa o poziție de invidiat, atât social cât și material, făcând parte din nobilimea orașului. Cei doi soți se aflau la prima lor experiență în privința fermecătorului obicei de a avea copii, amândoi fiind extrem de emoționați. Sperau să fie băiat, ca să-l poată da la colegiul și astfel să urmeze calea tatălui său. Dar universul lor este dat peste cap când nou-născutul arată ca un moșulică la 80 de ani care, în loc să îmbătrânească în continuare, întinerește.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.066 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.