Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Modele Fise de evaluare a riscurilor (CD)

Preț: 149,10 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786064700346
Anul publicării: 2018
Categoria: Carti drept

DESCRIERE

Peste 40 de modele de fise de evaluare a riscurilor va garanteaza acum locuri de munca sigure si sanatoase pentru angajatii dvs.!
Evaluarea corecta a riscurilor constituie o conditie obligatorie pentru stabilirea normelor de protectie si sanatate specifice muncii din firma dvs.! De aceea, trebuie sa acordati atentie maxima acestui aspect.
Pentru ca:
1. Va obliga legea!
Supravietuirea in spatiul "minat" al unui post de lucru este posibila doar in prezenta unor norme clare care sa reglementeze strict activitatea desfasurata in acel spatiu. Statuarea acestor norme se poate face numai dupa evaluarea corecta a riscurilor dominante in acel spatiu sau pentru acea activitate, de catre cadre special instruite, conform legislatiei in vigoare.
2. Vreti profit? Oferiti conditii de munca sigure catre care sa vina angajatii performanti!
Profitabilitatea firmei dvs. depinde de calitatea angajatilor dvs. Dar pentru a atrage angajati bine pregatiti si performanti, trebuie sa le oferiti locuri de munca sigure si sanatoase!
3. Nerespectarea legii, accidentele de munca sau imbolnavirile profesionale – toate va scot bani din buzunar!
Amenzile pentru nerespectarea legislatiei privind evaluarea riscurilor locurilor de munca din firma dvs. ating sume colosale: 4. 000 - 8. 000 lei! In plus, orice accident de munca sau imbolnavire profesionala va poate scoate din buzunar sume care va pot periclita afacerea (3. 000 - 10. 000 lei!) sau, si mai rau, va pot schimba viata aruncandu-va in inchisoare!
Va oferim acum peste 40 de modele de fise de evaluare a riscurilor pentru diverse posturi de lucru. Intocmite de specialisti, in deplina conformitate cu:
- Legea nr. 319/2006, a securitatii si sanatatii in munca;
- Hotararea Guvernului nr. 1. 425/2006 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 319/2006.
Gata de completat si printat, fisele de evaluare a riscurilor SSM va asigura rapid si simplu legalitatea functionarii firmei dvs. in deplina siguranta! In plus, va scapa de amenzi destabilizatoare sau interdictia de functionare!
Tabele, statistici si grafice va stau la dispozitie pentru a va ajuta in demersul dvs. de a realiza fise de evaluare a riscurilor corecte.

Aici gasiti lista completa a tuturor fiselor care alcatuiesc lucrarea "Modele Fise de evaluare a riscurilor"! Doar 30 de secunde pentru a identifica si a obtine modelul fisei de evaluare de care aveti nevoie!
Comandati acum instrumentul practic ce va economiseste timpul si inlatura orice eroare de aplicare a legii: lucrarea pe CD "Modele Fise de evaluare a riscurilor"! Alegeti siguranta afacerii dvs.!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5986 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.