Mosii Delfin
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Morgen - Marius Chiru

Morgen - Marius Chiru
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786067118506
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 186
Categoria: Romane

DESCRIERE

Morgen - Marius Chiru 
 
Un roman ca un vis, trăire suprarealistă, extravagantă. O încercare de reabilitare a bon vivant-ului, dusă la extrem, cel mai probabil sortită eşecului, într-o lume meschină, atentă doar la fluctuaţiile pieţelor de capital. Un război fratricid între omniscienţa teologului şi exuberanţa nebunească a unui cardinal al sufletului, liber să exprime ceea ce vrea, să juiseze în cea mai pură necunoştinţă de cauză, în afara oricăror vremi, în pofida a nenumărate sisteme puse la temelia lumii de sute de ani. 
E un periplu printre oameni care înjură şi viaţa şi moartea, iubindu-le pe amândouă cu dulcea nepăsare a tinereţii. Un anturaj de buni băutori de bere şi crânceni savuratori de tutun adus de peste voluptoasele mări. Un paradis încărcat cu îngeri beţi înconjuraţi de femei frumoase, rupţi de adevărata idee de iubire, însă pătrunşi de idei ale unei metafizici precare, ascunzându-se după idei revoluţionare,  încercând să schimbe o lume ce va reacţiona vag la orice impuls. (Autorul)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Librarie online - Romane

Created in 0.5367 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.