Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Nuovo Espresso 2. Esercizi supplementari (libro)/Expres nou 2. Exercitii suplimentare (carte) - Luciana Ziglio

Nuovo Espresso 2. Esercizi supplementari (libro)/Expres nou 2. Exercitii suplimentare (carte) - Luciana Ziglio
-5%
Preț: 61,28 lei
64,50 lei (-4,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9788861823839
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Carte straina
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Aceasta carte, formata din 10 lectii, este destinata utilizatorilor  NUOVO Espresso 2. Scanarea activitatilor urmeaza in paralel cu cea a unitatilor corespunzatoare ale manualului.

Numeroasele exercitii propuse apartin diferitelor tipuri (completare, potrivire, transformare, cuvinte incrucisate etc.) si au ca obiectiv consolidarea structurilor si vocabularului invatat in timpul lectiei relative a  NUOVO Espresso 2.

Datorita acestui caiet de exercitii, conceput pentru munca individuala, elevul poate apoi sa monitorizeze progresele realizate si sa-si verifice raspunsurile datorita solutiilor furnizate in anexa.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.091 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.