Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Ocolul pamantului in 300 de file. Calatorii pe harta si prin arta lumii - Radu Cosma

Ocolul pamantului in 300 de file. Calatorii pe harta si prin arta lumii - Radu Cosma
Preț: 99,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 15 Apr. 2021
Autor:
ISBN: 9786069415689
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 316
Categoria: Beletristica
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Aceat volum sub semnatura dl. Radu Cosma este:
· Mai mult decat o carte calatorie, in fapt este un compendiu de cultur a general a si o colec t ie de experien t e inedite care evalueaz a cele mai str a lucite crea t ii ale culturii umane din cele 40 de ta ri vizitate de autor.

· Mai mult deact o carte, este o carte- album prin num a rul mare de imagini, ce aduce nu numai insight-uri valoroase din multiple domeni i, ci si perspective diferite asupra r e alit at ii multifa t etate a lumii.

· Este o carte pe care cu siguran ta o vor parcurge to t i pasiona t ii de c ala torii, dar s i un num a r mare de oameni activi care descoper a, astfel, nu doar noi orizonturi, ci se descoper a chiar pe ei i n sis i la intersec t ia cu valorile perene ale cult ur ii universale.

· In aceasta perioada, este poate una dintre putinele ocazii de a calatori prin toata lumea mai mult cu ochii, cu mintea si cu sufletul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.090 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.