Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Organizarea activitatii de transport rutier prin prisma prevederilor Regulamentului CE 561-2006 - Marius Teodorescu

Organizarea activitatii de transport rutier prin prisma prevederilor Regulamentului CE 561-2006 - Marius Teodorescu
-5%
Preț: 40,76 lei
42,90 lei (-4,99%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 14 Apr. 2021
ISBN: 9786061809264
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 164
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Organizarea activitatii de transport rutier prin prisma prevederilor Regulamentului CE 561/2006 are un pronuntat caracter practic si se adreseaza deopotriva conducatorilor auto si managerilor de transport. Cu toate ca ambele categorii de personal au absolvit cursuri specializate de formare profesionala si detin atestatele corespunzatoare, totusi, in practica, apar situatii deosebite care nu au fost analizate la cursuri, notiunile mai putin folosite se uita, pot exista momente de confuzie datorate oboselii sau stresului si, nu in ultimul rand, unele articole din legislatie sunt interpretabile. In astfel de cazuri, un mic ghid tinut in torpedo-ul autovehiculului sau in sertarul biroului este deosebit de util.
In cadrul lucrarii sunt prezentate prevederile legislative referitoare la perioadele de conducere, perioadele de odihna si pauze sub forma de grafice, exemple practice privind modul de lucru cu tahografele digitale, completarea diagramelor tahograf in diferite situatii, abateri mai putin obisnuite datorate unor defectiuni ale aparatului tahograf, erori ale sistemelor de descarcare a datelor etc., precum si recomandari pentru o organizare eficienta a activitatii de transport rutier.
 
 
Marius Teodorescu este lector instructori auto si profesori legislatie rutiera (din 2003) si Director General, Scoala de soferi „TEO” (2003-prezent).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.