Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet Anatomia omului - Contine 5 volume, autor Viorel Ranga

Pachet Anatomia omului - Contine 5 volume, autor Viorel Ranga
-5%
Preț: 213,46 lei
224,70 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 29 Oct. 2020
ISBN: 6997
Editura:
Anul publicării: 2007
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Anatomia omului. Peretii trunchiului. 1 (Viorel Ranga)

Curs universitar sub redactia Prof. Viorel Ranga, util atat studentilor cat si medicilor indiferent de specialitate.
Volumul este primul din seria devenita deja clasica privind Anatomia Omului fiind consacrat Peretilor Trunchiului. Conceput in mod special pentru studentii la medicina, cartea este foarte utila atât rezidentilor cât si medicilor de diferite specialitati care doresc sa îsi reîmprospateze cunostintele fundamentale.

Anatomia omului. Membrele. 2 (Viorel Ranga)

Curs universitar sub redactia Prof. Viorel Ranga, util atat studentilor cat si medicilor indiferent de specialitate.
Volumul face parte din seria devenita deja clasica privind Anatomia Omului fiind consacrat Membrelor. Conceput in mod special pentru studentii la medicina, cartea este foarte utila atât rezidentilor cât si medicilor de diferite specialitati care doresc sa îsi reîmprospateze cunostintele fundamentale.

Anatomia omului. Tubul digestiv. 3 (Viorel Ranga)

 

Volumul face parte din seria devenita deja clasica privind Anatomia Omului fiind consacrat Tubului Digestiv. Conceput in mod special pentru studentii la medicina, cartea este foarte utila atât rezidentilor cât si medicilor de diferite specialitati care doresc sa îsi reîmprospateze cunostintele fundamentale.

Anatomia omului. Cap si gat. 5 (Viorel Ranga)

Anatomia capului si gatului.
Carte de referinta in care sunt prezentate atat elementele fundamentale de anatomie descriptiva si topografica a capului si gatului cat si notiuni de anatomie clinica si radiologica. Cartea este utila atat pentru studenti cat si pentru medici.

Anatomia omului. Viscerele toracelui. 6 (Viorel Ranga)

Curs universitar sub redactia Prof. Viorel Ranga, util atat studentilor cat si medicilor indiferent de specialitate.
Volumul face parte din seria devenita deja clasica privind Anatomia Omului fiind consacrat Viscerelor Toracelui. Conceput in mod special pentru studentii la medicina, cartea este foarte utila atât rezidentilor cât si medicilor de diferite specialitati care doresc sa îsi reîmprospateze cunostintele fundamentale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.055 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.