Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet carti Evaluarea Nationala Limba si literatura romana 2018 - Ghid complet: repere teoretice, 60 de teste, brosura rezolvari complete + Mic ghid de invatare rapida oferit gratuit

Pachet carti Evaluarea Nationala Limba si literatura romana 2018 - Ghid complet: repere teoretice, 60 de teste, brosura rezolvari complete + Mic ghid de invatare rapida oferit gratuit
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc - livrare in 24 ore
ISBN: 978-606-993-016-8
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 488
Format: 17x24

DESCRIERE

Prezenta lucrare se adresează atât elevilor care susţin examenul de Evaluare Naţională la Limba şi literatura română la finalul anului şcolar 2017-2018, cât şi  cadrelor didactice, cărora le sunt puse la dispoziţie fişe complexe, ce îmbină – în mod eficace – informaţia cu exerciţiul.

Din dorința de a vă facilita lucrul cu materialul acestei ediţii,  l-am structurat  în trei volume.

Astfel, prima parte vă propune, o exersare, pas cu pas, a itemilor, ce pot apărea în subiectul de examen. Fiecare secţiune cuprinde repere teoretice cu rol în sistematizarea materiei, urmate de o secţiune aplicativă, sub forma unor fişe de lucru.

Partea a II-a, conţine un set de 60 de teste, realizate în conformitate cu noul model propus de M. E. N. C. S la data de 17. 11. 2016.

Partea a III-a constă în sugestii de rezolvare, pe care le-am formulat pentru cele 60 de teste, extrem de importante prin faptul că vă permit să conştientizaţi normele de evaluare conform baremului de corectare şi de notare şi să verificaţi în ce măsură răspunsurile voastre sunt corecte.

+ Ghid de invatare rapida si eficienta, oferit gratuit!!!

Aşadar, lucraţi pas cu pas, exersaţi, câştigaţi încredere, şi, cu siguranţă, veţi obţine rezultatul visat!

RECENZII

Rating general
5 (3 recenzii)
5 stele
3
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
5

Mulțumesc mult

Mulțumesc vouă delfin
5

Mulțumesc

Mulțumesc
5

5 stele

Vreau sa mulțumesc librăriei delfin pentru pachetul superb pe care îl prezinta la evaluarea nationala de lb romană .multumesc și pentru rapiditatea in care mi-a fost livrat super preț nu ratații recomand !
Stampu Ana.
Va multumim pentru apreciere! :)
Created in 0.031 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.