2022 Anul meu
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Pachet format din 7 titluri de Emil Strainu

Pachet format din 7 titluri de Emil Strainu
-7%
Preț: 267,84 lei
PRP: 288,00 lei (-7%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai sus.
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 21 Ian. 2022
ISBN: 7892
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 1939
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Ceausescu si Bomba Atomica Romaneasca cu Hafniu
Nicolae Ceausescu, Presedintele Republicii Socialiste Romania, a fost executat in urma unui simulacru de proces in Ziua Sfanta de Craciun, 25 Decembrie a anului 1989.
Avea foarte multe pacate pentru care putea plati, dar a fost executat pentru fapte imaginare, manipulate si care nici azi nu pot fi demonstrate ca reale...
Aceasta carte se va referi la unul din,, cuiele" ce au contribuit decisiv la sicriul sau si drumul spre executie - Dosarul Bombei Nucleare Romanesti.
Nicolae Ceausescu a visat sa faca din Romania o mare putere mondiala, care sa intre in clubul select al statelor posesoare de arme atomice. Eforturile sale au fost zadarnicite insa atat de URSS, cat si de Statele Unite in deceniul 1975-1985, Romania ramanand in prezent un stat care foloseste energia atomica numai in scopuri pasnice.
Programul nuclear romanesc a inceput in anii '50 si a fost, initial, unul pasnic, pentru uz civil.
Pe 22 aprilie, 1955, URSS a incheiat cu Romania un acord bilateral, prin care se angaja sa ii furnizeze asistenta nucleara in domeniul folosirii energiei atomice in scopuri civile.
Ca urmare, Romania a primit o serie de echipamente si tehnologii nucleare sovietice. Ulterior, liderii comunisti romani au dezvoltat si ambitii militare in domeniul nuclear.
In 1962, dupa cateva runde de negocieri, URSS a acceptat sa ii furnizeze Romaniei si proiectile nucleare, insa promisiunile nu s-au mai concretizat, ca urmare a Crizei rachetelor din Cuba, care a avut loc in octombrie acelasi an. Infrastructura nucleara a Romaniei - care astazi este limitata exclusiv la programul nuclear civil - s-a dezvoltat in timp, pe masura cresterii ambitiilor conducerii comuniste de la Bucuresti. Refuzul sovieticilor din anii '60 i-a determinat pe romani sa-si indrepte atentia catre statele occidentale, printre care s-au numarat SUA, Marea Britanie, Canada si Franta, pentru a obtine tehnologia si echipamentele necesare.

Totusi, Romania a desfasurat si unele activitati care au intrat in contradictie directa cu angajamentele internationale asumate de tara noastra, semnatara a Tratatului privind Neproliferarea Armelor Nucleare (NPT) din 1 iulie, 1968.
Pe 30 ianuarie, 1970, Romania comunista a ratificat NPT, un acord global, care se bazeaza pe trei,, piloni" principali:
a. dezarmarea nucleara;
b. prevenirea proliferarii armelor tehnologiilor nucleare;
c. promovarea cooperarii in domeniul utilizarii pasnice a energiei nucleare.
In decembrie, 1985, regimul Ceausescu a autorizat realizarea unor experimente nucleare secrete la Pitesti, in vederea studierii posibilitatii de a crea arme nucleare/bombe nucleare.
Aceste actiuni au fost dezvaluite abia in anul 1992 de catre noile autoritati romane Agentiei Internationale pentru Energie Atomica - organizatie infiintata sub egida ONU in 1957, cu sediul la Viena.,, Experimentele au avut loc la Pitesti, in laboratorul de examinare postiradiere (LEPI), achizitionat de la firma franceza Ateliers et Chantiers de Bretagne.
Scopul lor a fost sa determine capacitatea specialistilor romani si a infrastructurii de la acel moment de a separa plutoniul, ceea ce ar fi fost util in eventualitatea in care Romania ar fi obtinut o instalatie-pilot sau una la scara industriala.
Specialistii care au luat parte la aceste experimente au fost Dr. M. Ciocanescu, directorul Sectiei de Reactori si Celule Fierbinti din cadrul Institutului de Cercetari Nucleare (ICN), Dr. N. Perescu, cercetator chimist in cadrul ICN, si Dr. 
N. Andreescu, directorul Institutului pentru Reactori Nucleari Energetici", explica cercetatoarea Eliza Gheorghe, autoarea studiului,, Proliferation and the Logic of the Nuclear Marketplace".
Blocata si de SUA, si de URSS, Romania a fost impiedicata sa achizitioneze instalatii speciale pe piata nucleara de Statele Unite ale Americii si de URSS, desi, la un moment dat, SUA incepuse negocierile pentru o colaborare cu Romania comunista in domeniul nuclear.
,, SUA a avut intentia, in timpul Administratiei Nixon si Administratiei Ford, sa vanda Romaniei un laborator 
pentru separarea plutoniului, tocmai pentru a preveni alte tari sa devina furnizori", explica cercetatoarea Eliza Gheorghe.
De altfel, multe tari nu au putut sa-si fabrice sau sa achizitioneze armament nuclear din cauza celor doua mari superputeri.
Pentru a bloca din fasa orice tentative nucleare din partea unor state, marile rivale din timpul Razboiului Rece au fondat impreuna o organizatie cu puteri sporite.
,, Instrumentul prin care SUA si URSS au reusit sa opreasca transferurile de instalatii pentru imbogatirea uraniului si/sau reprocesarea plutoniului se numeste Grupul Furnizorilor Nucleari.
Scopul acestei organizatii era sa coordoneze politicile de exporturi de tehnologie nucleara ale statelor membre si sa previna astfel cumparatorii, precum Romania anilor '70, sa manipuleze piata", sustine cercetatoarea.
Statele Unite ale Americii si Uniunea Sovietica au blocat piata libera nucleara si, implicit, incercarile Romaniei de a obtine armament nuclear, in acest efort trecand adesea peste orice rivalitate istorica, ideologica si de influenta:
,, SUA si URSS au impiedicat Romania sa obtina armament nuclear prin blocarea accesului la tehnologia de imbogatire a uraniului si de reprocesare a plutoniului. Cele doua superputeri au inceput sa actioneze impreuna, in vederea crearii si consolidarii Grupului Furnizorilor Nucleari inca din 1975.
Insa procesul de coordonare a durat cativa ani, timp in care au actionat separat in anumite instante, precum incercarea SUA de a-i vinde Romaniei laboratorul pentru separarea plutoniului".
Exista riscul ca Romania sa aiba bomba nucleara si sa devena o putere nucleara...
Daca Romania ar fi reusit sa obtina armamentul nuclear, raportul de forte din Europa, si nu numai, s-ar fi putut modifica simtitor...

CUPRINS

MULTUMIRI        5
CEAUSESCU - VISUL NUCLEAR
DOSAR SPECIAL de PRESA        6
ARMATA ROMANA VERSUS
MANIPULARILE SECURITATII - DSS      48
Intru in atentia Grupului JASON
Pierdut in jungla informatiilor stiinTifice      58
ROMANIA, MAMA BOMBEI CU HAFNIU      68
MIRAJUL - BOMBA CU HAFNIU      82
CAND AMERICANII SE LAUDA, IGNORAND 
ISTORIA STIINTEI      88
START DRONELOR BIONICE    112
ARE ARMA CU IZOMERI O EXISTENTA 
DEJA STRICT SECRETA?!    126
UN LABORATOR SECRET
ADANC, IN INIMA LOS ALAMOS-ULUI
NUMAI CINE AJUNGE IN DESERTUL NEW MEXICO 
POATE INTELEGE CU ADEVARAT    147
RELIGIA IZOMERILOR 
CREZI IN IZOMERI?!?!    182
ULTIMA RETETA: PSIHOTRONICA SI HAFNIUL    205
LUCRURILE INFRICOSATOARE
VIN IN AMBALAJE MICI    221
USA - COMPLEXUL MILITAR INDUSTRIAL    266
O BOMBA ca o / si / O RUGACIUNE    276
MAMA TUTUROR BOMBELOR MURDARE    304
STIINTA PERIFERICA ISI IA ZBORUL SPRE MARILE UNIVERSITATI SI DARPA    346
Bine ati venit in Dark World!    378
EXPLOZIE SAU FIASCO    392
SFARSITUL HAFNIULUI?!    420

Manualul secret. Rase inteligente extraterestre. Manipularea: Proiectul Philadelphia/Montauk
 Autorul care sa aduca aceasta informatie inedita publicului roman era cumva de la sine inteles: generalul bg. (rez.) Emil Strainu, cel mai cunoscut specialist roman in domeniul ufologiei, radiolocatiei, armelor geofizice, climatologice si psihotronice. 

In cercurile restranse ale ufologilor si ale serviciilor secrete insarcinate cu monitorizarea interactiunilor extraterestrilor cu pamantenii era cunoscut de multa vreme Manualul secret al contactelor cu rasele inteligente extraterestre, un material de lucru realizat de KGB in anii 1930 pentru pregatirea agentilor din teren si actualizat de-a lungul vremii. Manualul secret a circulat in mai multe versiuni si in mai multe limbi straine; dr. Emil Strainu le-a studiat pe toate si a efectuat, pentru lucrarea fata, o sinteza a acestor variante, ilustrata cu imagini in premiera ale diverselor rase de extraterestri.

In partea a doua a acestei carti, accentul este pus pe analiza informatiilor legate de experimentul Philadelphia si proiectul Montauk, cu scopul de a discerne adevarul din spatele manipularii realizate decenii intregi prin intermediul mass-mediei si al serviciilor secrete americane.

Lucrarea contine si o insertie color – imagini care va vor surprinde negresit!

Invazia extraterestra. Conspiratia tacerii
Pe fondul unei activitati din ce in ce mai dinamice legate de dezvaluirea existentei entitatilor extraterestre – incluzand inmultirea recenta a numarului de emisiuni ale canalelor stiintifice de televiziune pe tema existentei OZN-urilor si extraterestrilor si amplele deconspirari din dosarele „WikiLeaks UFO” din ultimii ani –, avand la baza numeroasele cercetari personale dintr-o cariera de peste trei decenii dedicata studierii fenomenelor neconventionale, autorul isi propune in cartea Invazia extraterestra. Conspiratia tacerii sa radiografieze, din cat mai multe unghiuri cu putinta, starea de fapt a Pamantului si a Sistemului nostru Solar in perspectiva unei eventuale intalniri cu civilizatii nonterestre.

Intr-o prima parte a cartii Invazia extraterestra. Conspiratia tacerii, sunt consemnate si comentate cele mai importante dezvaluiri din dosarele „WikiLeaks UFO”, aratand ca, departe de ochii publicului, la cele mai inalte niveluri de conducere politica si religioasa, se stie despre existenta entitatilor extraterestre si despre activitatea lor pe Terra, insa, din anumite ratiuni, publicul nu este informat, pastrandu-se o conspiratie a tacerii in privinta unui subiect de care poate depinde viata noastra ca specie.

In cea de-a doua parte, este analizata Luna si activitatea extraterestra legata de ea: baze secrete, atacuri nucleare, programe oficiale si secrete pe Selena, locuitorii Lunii, rolul ei de nava spatiala si de statie de reciclare a sufletelor omenesti.

In cea de-a treia parte, sunt enumerate si descrise bazele subterane ale extraterestrilor de pe Terra: amplasare (exista pe toate cele sapte continente), incidente notabile, relatari, marturii ale persoanelor implicate.

Ni se pregateste oare o mare dezvaluire? Suntem noi oare pregatiti sa aflam adevarul despre extraterestri? Dar sa facem fata unei invazii? Iata cateva intrebari legitime la care va invitam sa raspundeti dupa lectura cartii Invazia extraterestra. Conspiratia tacerii.

Atacuri, conflicte, agresiuni extrasenzoriale cu Mihail Vinogradov
In prezenta lucrare, gen. dr. Emil Strainu, specialist in amenintari nonconventionale si psihotronica, realizatorul emisiunii „Teoria conspi­ratiei“, la postul de televiziune 6 TV, ne prezinta pentru prima data modul in care Mihail Vinogradov a pus bazele cercetarii extrasenzoriale in Federatia Rusa. In acest sens, Vinogradov a infiintat, in premiera, un Centru de cercetari... In carte sunt prezentate bazele activitatii de cercetare extrasenzoriala, calitatile pe care trebuie sa le posede cercetatorii extra­senzoriali, cat si modul de actiune si de protectie, in desfasurarea cercetarii si activitatii extrasenzoriale. Sunt prezentate pentru prima data, in mod concret, zeci de cazuri reale, bine documentate, care, pana in prezent, erau cunoscute doar de Serviciile secrete sau de initiati. Volumul de fata este un adevarat manual pentru cei care vor sa-si dezvolte capacitatile extrasenzoriale sau vor sa-si deschida cabinete de cercetare psihotronica extrasenzoriala.

Efectul Dumitrache sau Teoria Vibratorie a Timpului
Daca aceasta teorie isi va dovedi valabilitatea chiar si numai in parte, va revolutiona cunostintele noastre despre Univers, mai mult decat atat, va dovedi posibilitatea calatoriilor in timp, existenta Timpurilor si Lumilor paralele, concomitent cu confirmarea existentei Multiversurilor si a Teoriei Stringurilor( Teoriei Corzilor). Teoria propusa este argumentata prin exemple din stiinta academica contemporana si experimente controversate tinute deocamdata la secret. - Gen. Bg. (rez.) dr. Emil Strainu

Razboiul meteorologic
In conditiile in care cei mai multi oameni se asteptau ca urmatorul razboi mondial sa aiba la baze armele conventionale, se pare ca cele mai importante guverne ale lumii au aprins deja un alt fel de conflict. Acest razboi este unul nou, care are la baza armele chimice concepute pentru modificarea climei. Generalul NATO Mini a oferit un interviu socant unei televiziuni italiene si sustine ca cel de-al Treilea Razboi Mondial este in plina desfasurare, iar cea mai puternica arma este cea cu care se modifica clima. Din aceasta cauza, lumea din ziua de astazi este lovita de furtuni puternice, cutremure majore, tsunami si alte evenimente care pot aduce moartea.

De la revolutia digitala la era digitala
Internetul devine reteaua vasta, fizica, fara de care o mare parte a culturii digitale moderne n-ar exista. El a fost conceput nu atat ca tehnologie, ci ca infrastructura: o masa de echipamente si programe (software) interconectate printr-o multime de mijloace specializate: de la cabluri de mare adancime si fire telefonice pentru computere desktop si telefoane mobile pana la satelitii de comunicatie. In felul acesta, se conecteaza intr-o proportie din ce in ce mare sistemele de calcul din intreaga lume. ;Istoria Internetului dateaza din epoca Razboiului Rece si a retelelor de comunicatii dezvoltate, cu prioritate de America, in urma lansarii de catre Rusia a primului sputnic prin satelit ‒ primul obiect facut de om ajuns vreodata pe orbita Pamantului ‒ in octombrie 1957. Socat de realizarea rivalului sau, America a alocat resurse mari in dezvoltarea de noi tehnologii de comunicatie. Scopul a fost acela de a dezvolta, cu precadere, retele de comunicatii capabile sa functioneze chiar si in cazul in care un dezastru atomic ar distruge o mare parte a retelei in sine.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.106 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.