De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Pachet Sinteze de drept penal si procedura penala - Mihail Udroiu

Pachet Sinteze de drept penal si procedura penala - Mihail Udroiu
PRP: 766,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 651,10 lei
Diferență: 114,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 3040
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 4328
Categoria: Carti drept

DESCRIERE

Scrise de Mihail Udroiu, unul dintre membrii Comisiei de elaborare a proiectului Noului Cod penal, respectiv a proiectului Noului Cod de procedura penala, lucrarile contin comentarii aprofundate si clare ale noilor institutii de Drept penal, Partea generala si Partea speciala, respectiv Procedura penala. Partea generala si Partea speciala, in scopul intelegerii intentiei legiuitorului, dar si a modului in care se aplica in practica noile dispozitii penale.
Volumele nu ofera doar informatii complete pe fiecare tema abordata, ci si acele detalii care fac diferenta in sustinerea oricarui examen, fie de licenta, de admitere la Institutul National al Magistraturii, in magistratura sau avocatura, de promovare in functii de executie a magistratilor, de capacitate al magistratilor stagiari, respectiv definitivat al avocatilor stagiari. 
Lucrarile acopera atat examenele tip test-grila, cat si cele pentru proba scrisa de verificare a cunostintelor juridice, in acest sens:
sunt evidentiate operatiile gandirii – analiza, sinteza, generalizare – si trasaturi ale procesului de gandire, cum ar fi: flexibilitatea si dimensiunea critica in analiza institutiilor de procedura penala;
tratarea subiectelor angajeaza cat mai multe posibilitati de analiza, de sinteza si de generalizare din partea candidatilor.
Din aceasta perspectiva, aceste lucrari constituie unele dintre cele mai performante carti de Drept penal, Partea generala si Partea speciala, respectiv Procedura penala. Partea generala si Partea speciala, in intelegerea si aplicarea Noului Cod de procedura penala.
 
Pachetul contine:
Sinteze de drept penal. Partea generala / Sinteze de drept penal. Partea speciala / Sinteze de Procedura penala. Partea generala / Sinteze de Procedura penala. Partea speciala
 
Lucrarile cuprind:
  • analiza sistematica a temelor esentiale de Drept penal, Partea generala si Partea speciala, respectiv Procedura penala. Partea generala si Partea speciala;
  • analiza deciziilor Curtii Constitutionale, precum si a tuturor solutiilor pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie in recurs in interesul legii si hotarari prealabile pana in aprilie 2020;
  • jurisprudenta recenta relevanta in aplicarea Noului Cod penal (in mare parte nepublicata);
  • corelatiile necesare unei bune intelegeri a materiei;
Puncte forte:
  • informatii complete pe fiecare tema de Drept penal, Partea generala si Partea speciala, respectiv Procedura penala. Partea generala si Partea speciala;
  • structurare si prezentare a informatiilor apte de a face lucrarea facil de parcurs;
  • analiza tuturor solutiilor pronuntate in recurs in interesul legii si hotarari prealabile pana in aprilie 2020;
  • analiza deciziilor Curtii Constitutionale;
  • bogata jurisprudenta a instantelor in aplicarea Noului Cod penal;
  • acopera atat examenele tip test-grila, cat si cele pentru proba scrisa de verificare a cunostintelor juridice.
 
Mihail UDROIU este doctor in drept si formator in cadrul Institutului National al Magistraturii la disciplinele drept penal si drept procesual penal. Membru al Comisiei de elaborare a proiectului Noului Cod penal si al proiectului Noului Cod de procedura penala si al Comisiei de elaborare a proiectului Legii pentru punerea in aplicare a Codului penal si pentru modificarea si completarea unor acte normative care cuprind dispozitii penale. Autor a peste 60 de studii si articole publicate in reviste de specialitate. Premiat de Uniunea Juristilor si de Academia Romana pentru 4 lucrari.
 
CARTE CADOU! Codul penal si Codul de procedura penala. Cod 704. Actualizat la 4. 11. 2019
Noua editie a culegerii contine atat Codul penal si Codul de procedura penala consolidate la zi, cat si extrase din Legile pentru punerea in aplicare a acestora, fiind incluse si modificarile aduse textelor legale in 2018, printre altele, si prin Legea nr. 49/2018 privind precursorii de explozivi, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (M. Of. nr. 194 din 2 martie 2018).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5364 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.