De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Pachetul MAXI pentru cadre medii - Corneliu Borundel, Monica Moldoveanu, Mihaela Vasile, Marius Niculescu

Pachetul MAXI pentru cadre medii - Corneliu Borundel, Monica Moldoveanu, Mihaela Vasile, Marius Niculescu
PRP: 694,00 lei (-21%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 548,26 lei
Diferență: 145,74 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 8097
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 3516

DESCRIERE

Cele 10 carti fundamentale pentru asistentii medicali
Pachetul MAXI reuneste 10 lucrari esentiale pentru cadrele medii in pregatire, pentru asistentii medicali din sistemul sanitar sau pentru alti profesionisti din domeniul medical.
Medicina este un domeniu aflat intr-o continua schimbare, prin experienta clinica si studiile care largesc mereu orizontul de cunoastere. Ingrijirea medicala reprezinta o componenta esentiala a sistemului de sanatate. Volumele din acest pachet isi propun sa ofere sprijinul rapid si practic de care au nevoie cei care se specializeaza in ingrijirea medicala. Se adreseaza, astfel, elevilor scolilor sanitare postliceale, indiferent de specialitate – atat celor care isi doresc sa devina asistenti generalisti, cat si celor care se pregatesc pentru diverse arii de specializare (biofizica si imagistica, geriatrie, nursing si pediatrie, farmacologie, chirurgie, medicina interna, oftalmologie, ortopedie, virusologie). De aceea, sunt realizate conform programei in vigoare pentru invatamantul postliceal sanitar, aprobata de Ministerul Educatiei si Cercetarii.
De asemenea, pachetul le este destinat si celor care lucreaza deja in sistemul medical, fie ca sunt asistenti sau alti profesionisti care urmaresc sa isi imbogateasca si sa isi actualizeze cunostintele. Totodata, poate fi considerat un indrumar util si studentilor facultatilor de medicina generala si farmacie, asistentilor sociali, psihologilor, medicilor de familie sau de alte specialitati etc.
Lucrarile poarta semnaturile unor specialisti renumiti in domeniile lor, fiind adesea rodul colaborarii unui colectiv prestigios de autori. Reprezinta instrumentul de studiu ideal datorita faptului ca informatiile sunt actuale si complete, conform ultimelor cercetari stiintifice intreprinse. Structura riguroasa inlesneste intelegerea acestora, iar volumele in ansamblu sunt concepute pentru a fi simplu de accesat si usor de inteles. Nu lipseste abordarea multidisciplinara, pentru a raspunde nevoii permanente de cunoastere si de perfectionare a actualilor sau viitorilor asistenti medicali.
De asemenea, aceste volume urmaresc dezvoltarea capacitatii de a empatiza si relationa cu cei suferinzi. Se concentreaza asupra sarcinii de baza a cadrului medical cu pregatire medie, aceea de a asigura conditiile optime de ingrijire a bolnavului. In acelasi timp, insista si asupra necesitatii ca acesta sa-si insuseasca, cat mai profund si mai rapid, cunostinte si practici de specialitate si sa-si manifeste receptivitatea fata de stiinta si fata de nou.
Lista completa a cartilor din pachet:
  1. Biofizica si imagistica medicala pentru asistenti medicali, de Hary Harlauanu
  2. Geriatrie si geropatologie pentru asistenti medicali, de Monica Moldoveanu
  3. Ghid practic de nursing in pediatrie
  4. Manual de farmacologie pentru asistenti medicali si asistenti de farmacie, de Crin Marcean si Vladimir-Manta Mihailescu
  5. Manual de specialitati chirurgicale pentru scolile sanitare postliceale si asistenti medicali, de Mihail Petru Lungu
  6. Medicina interna pentru cadre medii, de Corneliu Borundel
  7. Oftalmologie pentru asistenti medicali, de Monica Moldoveanu, Adrian Moldoveanu
  8. Ortopedie si traumatologie pentru asistenti medicali, de Monica Moldoveanu, Marius Niculescu
  9. Puericultura si pediatrie pentru asistenti medicali, de Mihaela Vasile
  10. Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali, de Monica Moldoveanu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5407 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.