Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Paznic la Hanul lui Manjoala - I. L. Caragiale, Aurel Carasel

Paznic la Hanul lui Manjoala - I. L. Caragiale, Aurel Carasel
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786069057704
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 182
Format: 130x200
Categoria: Beletristica
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Volumul de fata continua Seria Clasici Renascuti, un proiect al Editurii Pavcon prin care povestirile si nuvelele unor titani ai literaturii romane, la care autorii au lasat finaluri deschise, sunt continuate in zilele noastre de scriitori contemporani. Acestia se straduiesc sa preia stilul epocii si al scriiturii respective, oferindu-ne incantatoare reverberatii emotionale, menite sa ne faca sa retraim fiorul unei lecturi de inalta calitate.

Dupa continuarea a patru povesti de Ion Creanga, in volumul Si-nc-odata ca niciodata, precum si a nuvelei lui Mihai Eminescu, Avatarii Faraonului Tla, scriitorul Aurel Carasel ne incita acum cu continuarile a doua binecunoscute povestiri fantastice semnate de marele scriitor Ion Luca Caragiale.

Contine povestirile:

- La hanul lui Manjoala, de I. L. Caragiale

- Paznic la han, de A. Carasel

- In vreme de razboi, de I. L. Caragiale

- Avocatul Diavolului, de A. Carasel

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.115 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.