Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

PEDAGOGIA CURATIVA - RUDOLF STEINER

PEDAGOGIA CURATIVA - RUDOLF STEINER
-20%
Preț: 22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786067042870
Anul publicării: 2017
Pagini: 248
Categoria: Spiritualitate
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

PEDAGOGIA CURATIVA - RUDOLF STEINER
 
Luând cuvântul în 1924, când atitudinile față de persoanele cu nevoi speciale erau departe de a fi rezolvate, Rudolf Steiner a adresat un număr de prelegeri pentru un mic grup de profesori si medici, ca bază fundamentală pentru activitatea lor viitoare. În cele douăsprezece prelegeri, Rudolf Steiner a descris polarităţi de boală și a indicat cursuri de tratament într-o analiză cuprinzătoare. El s-a referit în mod direct la corpul fizic, spirit și suflet care trebuie să fie luate în considerare atunci când se pune un diagnostic. De-a lungul cursului Steiner a oferit sfaturi valoroase în ceea ce privește dezvoltarea proprie a educatorului, subliniind nevoia de entuziasm, umor și curaj. Revoluționar în abordare, perspectivele pe termen lung ale acestor cursuri sunt o sursă vie de inspirație atât pentru profesioniștii din domeniu, cât și părinți și alte persoane care caută o perspectivă spirituală.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.