Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Poetii „Stelei” 70 - Constantin Cublesan

Poetii „Stelei” 70 - Constantin Cublesan
-10%
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 8 Apr. 2020
ISBN: 9786067974553
Anul publicării: 2019
Pagini: 196
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Proiect editorial aparut la sapte decenii de existenta a revistei Almanahul literar / Steaua
Imagine coperta I: Vasile Gheorghita, Redactia Stelei, 1974. Randul de sus (de la stanga la dreapta): Petru Poanta, Vasile Gheorghita, Eugen Uricaru, Adrian Popescu, Veronica si Virgil Ardeleanu. Randul de jos: Aurel Sorobetea, Octavian Bour, Aurel Gurghianu, Aurel Rau, Leonida Neamtu, Teodor Tihan, Virgil Nistor
Colectia Clujul din cuvinte este coordonata de Irina Petras

Poetii de la Steaua s‑au aratat capabili a deborda practicile unei ideologizari opresive in poezie, in literatura in general. A fost unul din momentele cheie pentru evolutia ulterioara a programului artistic al publicatiei clujene, consemnat, de altfel, in toate demersurile ulterioare de sinteza asupra evolutiei literaturii noastre actuale. Revista a devenit un fanion al angajamentelor pentru deschiderea orizonturilor creatiei sub toate aspectele. (Constantin Cublesan)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.065 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.