Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pomicultura de succes pentru amatori - Gheorghe Stanciu

Pomicultura de succes pentru amatori - Gheorghe Stanciu
-10%
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Expediere estimată: Joi, 9 Apr. 2020
ISBN: 9789738966888
Anul publicării: 2006
Pagini: 200
Categoria: Sfaturi Practice
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

In ideea de a veni in sprijinul pomicultorilor amatori, a practicienilor, ca si incepatorilor in domeniul pomilor, am initiat un indrumar practic, cu prezentarea aspectelor ceva mia speciale, adecvate realitatilor de azi ale economiei romanesti. S-a avut in vedere faptul ca ocupatia pomicola, cu deosebire in exploatatiile mici, familiale, implica in prezent o serie de cunostinte noi, atat despre viata si cerintele pietei, respectiv ale conumatorilor de fructe…
Totul se schimba. Daca nu suntem capabili sa evoluam prin noi insine, ca romani, sa nu ne miram atunci cand alte tari, inclusiv cele vecine noua, devin pe zi ce trece tot mai competitive, mai puternice si mai prezente, impunandu-ne conceptul, metodele s i produsele lor, in dauna intereselor noastre si a viitorului nostru. Sa nu se uite faptul ca astazi razboaiele nu mai sunt cele de alta data, asa zise „calde”, de confruntare cu armele, acestea s-au mutat acum in planul economic, castiga sigur care este c el mai bine organizat si mai adaptat noilor conditii. Numai perfectionandu-ne activitatea, deci prin noi insine, avem sanse reale de progres si de pastrare a libertatilor. Nu ne putem impotrivi niciodata progresului si revolutiilor economice. Ori mergem im preuna cu acest progres, ori pierim. Sa nu se uite niciodata ca adevaratul izvor al libertatii este organizarea…
Ideea majora, adresata cu aceasta ocazie micilor proprietari agricoli ai satelor este aceea de a produce marfa, de a obtine de pe suprafe tele mentionate produsele cerute de catre consumatori, inclusiv fructe, indiferent de loc, de varsta, de posibilitatile materiale, profesionale, etc. din cuprinsul spatiului rural si nu numai. Acesta aste de fapt mesajul de indemn si de speranta, ca si al stradaniei autorului lucrarii de fata.
dr. ing. Gheorghe Stanciu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.084 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.