Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Povestiri despre Kundalini (Richard Sauder)

Povestiri despre Kundalini (Richard Sauder)
-20%
Preț: 36,00 lei
45,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786069282557
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 228
Format: 16,5 x 24 cm.
Categoria: Spiritualitate
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Ce se intampla cand Kundalini se trezeste…?

 
„Coloana mea vertebrala a fost incarcata brusc cu valuri de electricitate ce trosnea si parea sa aiba 50 000 de volti, electricitate care a urcat pe sira spinarii cu un urlet asurzitor si, dupa ce a format un arc, mi-a iesit prin craniu… chakra inimii mele a fost activata cu putere si puteam sa vad totul in jur fara niciun impediment fizic… nu cu ochii mei fizici… sau cu asa-numitul al treilea ochi… ci cu inima mea.” (extras din carte)
 
 
Povestiri despre kundalini cuprinde relatarea insufletitoare a experientelor psihice ale unui om. Stilul narativ inflacarat al lui Richard Sauder atrage cititorul direct in miezul evenimentelor. Este imposibil sa lasi din mana aceasta carte. In acelasi timp, este o descriere pasionante a unei calatorii metafizice remarcabile.” SHELLEY THOMSON, Presedinte al Societatii Tesla din San Francisco.

 

De-a lungul unei aventuri inflacarate ce se desfasoara in paginile acestei carti, Dr. Richard Sauder detaliaza episoade personale de trezire spirituala spontana si activare a chakrelorcalatorii extracorporale, intalniri cu misterioase puteri guvernamentale, observari neechivoce de OZN-uri pe timp de zi, momente importante din cele doua condamnari la inchisoare (motivul condamnarilor fiind faptul ca a manifestat civic si nonviolent impotriva inarmarii nucleare in timpul mandatului lui Reagan) si cercetari provocatoare despre dedesubturile oculte ale programului spatial al Statelor Unite.

Latura inovatoare a cartii se concentreaza pe reproducerea si comentarea unor patente reale ce apartin SUA, acordate pentru tehnologii care fac posibila manipularea de la distanta a mintii si a gandirii (dispozitive psihotronice). Tratarea acestui subiect de catre Sauder este atat de convingatoare incat acum, pe langa disfunctiile lobului temporal si psihoza, la cauzele posibile ale vocilor pe care oamenii le aud in cap trebuie adaugate si echipamentele electronice folosite de SUA.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.064 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.