Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Professional english for economics. Pre-Intermediate & Intermediate - Carmen Dominte

Professional english for economics. Pre-Intermediate & Intermediate - Carmen Dominte
-5%
Preț: 28,50 lei
30,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 2 Dec. 2020
ISBN: 9786062606527
Anul publicării: 2016
Pagini: 234
Categoria: Carte straina
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Cui se adreseaza aceasta carte?

English For Economics este o lucrare destinata tuturor cititorilor interesati de aspectele specifice limbii engleze in general dar si lumii afacerilor in particular. In acelasi timp, aceasta lucrare reprezinta un suport pentru cei care urmeaza cursuri de profil, constituind un instrument de lucru util pentru profesorii din institutiile de invatamant economic care doresc sa imbunatateasca bagajul lingvistic de specialitate al propriilor elevi si studenti. Aceasta carte este recomandata si celor care studiaza individual in vederea sustinerii unor examene de limba engleza economica si chiar oamenilor de afaceri in general care doresc sa isi updateze cunostiintele.

Ce isi propune acesta carte?
Scopul acestei carti este de a dezvolta capacitatile cursantilor de a comunica in limba engleza in domeniul economic. In acest sens au fost elaborate sectiunile de Reading si Writing, fiecare fiind sustinute de exercitii de vocabular si texte teoretice explicative. Celelalte aspecte ale limbii engleze, respectiv gramatica si vocabularul, au fost prezentate practic, prin aplicatii, dar si teoretic. Astfel, lucrarea de fata poate fi folosita si ca un material auxiliar pentru pregatirea diferitelor examene sau teste de limba engleza economica.

Structura lucrarii
Materialul contine doua parti: Business Grammar and Reading si Business Vocabulary and Writing, fiecare avand la sfarsit teste recapitulative si teste finale. Ambele parti trateaza anumite domenii de interes cum ar fi Jobs, Company Structure, Company Performance, Starting a Business, Retailing, Import – Export. Aptitudinile de ordin lingvistic, respectiv cititul si scrisul, fac obiectul unei abordari sintetice. De exemplu, pentru a redacta o scrisoare de intentie sau un CV, cursantul va trebui sa parcurga exercitiile de vocabular si textele care servesc drept model si abia apoi sa treaca la redactarea propriu-zisa a scrisorii sau CV-ului. Structura modulara a lucrarii ii permite cursantului sa parcurga sectiunile in ce ordine doreste in functie de nivelul sau. In sectiunile de Grammar au fost incluse principalele problemele gramaticale explicate bilingv urmate de exercitii menite sa-l determine pe cursant sa aplice cunostintele dobandite. Fiecare unitate contine trei sectiuni de Reading cu grad de dificultate din ce in ce mai crescut. Cursantul le poate parcurge consecutiv, sau pe sarite, consultand toate sectiunile de Reading 1 apoi cele de Reading 2 incheind cu cele de Reading 3. Abordarea tematica presunpune parcurgerea unei teme (Jobs) in ambele parti ale cartii. Toate exercitiile si testele au cheia rezolvarilor la final.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.