Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Proiectare asistata de calculator utilizand PRO/Engineer. Teorie si aplicatii - Lucia Antoneta Chicos, Camil lancea

Proiectare asistata de calculator utilizand PRO/Engineer. Teorie si aplicatii - Lucia Antoneta Chicos, Camil lancea
Preț: 57,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 28 Apr. 2021
ISBN: 9786062505738
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Stiinte
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

In cadrul acestei carti, autorii prezinta principalele caracteristici si noutatile programului de proiectare asistata de calculator, Pro/Engineer.
Aceasta publicatie pune la indemana studentilor, dar si a inginerilor proiectanti, principii de modelare a pieselor mecanice intalnite in domeniul constructiei de masini, prin prezentarea pas cu pas a notiunilor teoretice si aplicative necesare deprinderii cunostintelor in vederea proiectarii tridimensionale. De asemenea, sunt punctate, in mod deosebit anumite aspecte particulare. Fiecare capitol este completat de un set de teste aplicative de control.
Lucrarea este structurata in 5 capitole, fiecare dintre ele fiind impartite in mai multe subcapitole ce se incheie cu aplicatii practice, un rezumat si teste de autoevaluare.
In urma analizei acestui material se poate concluziona ca acesta reprezinta un instrument deosebit de util atat pentru studentii din anii terminali cat si pentru inginerii sau tehnicienii ce lucreaza in proiectare si nu numai.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.120 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.