Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Psihologia poporului roman in perioada post-decembrista. Tipologii de supravietuire - Corneliu Sofronie, Roxana Zubcov

Psihologia poporului roman in perioada post-decembrista. Tipologii de supravietuire - Corneliu Sofronie, Roxana Zubcov
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 15 Apr. 2021
ISBN: 9786068874098
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 316
Categoria: Stiinte
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Cartea Psihologia poporului roman in perioada post decembrista. Tipologii de supravietuire  este un jurnal stiintific, politic, social, continand articole, insemnari, studii de caz.

Este o fresca a societatii romanesti de dupa anii 90, privita din unghiuri foarte diferite: cu jocuri de culise si grupari oculte, cu iluzii si deziluzii.

Destinul indivizilor care sunt evocati in paginile cartii, de fapt, un singur individ, un Om plural-poporul roman, constituie fundalul relevant al epicii unei perioade asezate la interferenta dintre doua sisteme sociale si chiar intre doua epoci: sfarsitul secolului XX si inceputul secolului XXI, cand relatiile umane evolueaza spre alte structure, cu randuieli si cu moravuri proprii si cu o anumita psihologie: aceea a unei populatii derutate si inca confuse.

Pe acest fundal general, cu ajutorul TMS (Testul Mastilor Sociale), construit pe baza unei metodologii moderne (teoriile morfologice pe care le prezentam in carte) relevam tipologiile de supravietuire ale poporului roman.

Cartea Psihologia poporului roman in perioada post decembrista. Tipologii de supravietuire. de Corneliu Sofronie si Roxana Zubcov a aparut la Lumina Tipo in 2018.

Cartea Psihologia poporului roman in perioada post decembrista are doi autori: Corneliu Sofronie si Roxana Zubcov.

Corneliu Sofronie este cercetator stiintific principal gradul I, doctor in stiinte, iar Roxana Zubcov este cercetator stiintific principal.

Cei doi autori au numeroase lucrari publicate in reviste internationale si u participat cu lucrari la peste 2o de Congrese europene si mondiale de psihologie.

Impreuna au mai publicat cateva carti ….
De acelasi autor mai puteti citi: Masura pentru Diavol si bunul Dumnezeu, Psihologia Ordinii. Psihologia Cuantica, Iubiri intr-o coaja de nuca, Testul de asociere Numere-Cuvinte
Psihologia poporului roman in perioada post-decembrista. Tipologii de supravietuire - Lumina Tipo 2018

Credite coperta: Mircea Pop (fotograf), George Popescu (design)
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.124 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.