Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Putere in conlucrare - Mark E. Shaw

Putere in conlucrare - Mark E. Shaw
-10%
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 22 Apr. 2021
ISBN: 9789731813783
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 192
Categoria: Religie
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Abordarea consilierii biblice in echipa

Iata in sfarsit o carte despre cum sa-i implici pe membrii bisericii locale in consilierea biblica. Mark Shaw ii incurajeaza pe crestini sa formeze echipe de consilieri biblici dispusi sa slujeasca. Vei fi provocat, indrumat si incurajat. Este o carte extrem de necesara si folositoare.
Dr. David Tyler

Pornind de la premisa ca lucrarea de consiliere trebuie facuta prezentand adevarul Cuvantului lui Dumnezeu in dragostea Duhului Sfant, dr. Mark Shaw prezinta in linii generale un proces de dezvoltare graduala pe care fiecare biserica ar trebui sa-l puna in practica.

Putere in conlucrare descrie o modalitate unica de ucenicizare, care nu numai ca ii imputerniceste pe membrii bisericii, dar in acelasi timp le ofera posibilitatea de a se implica imediat in slujire. Conceptul este simplu si creativ, dar mai presus de toate fundamentat biblic. Cu o indrumare adecvata din partea unor lideri competenti, orice biserica locala care abordeaza consilierea biblica in echipa prezentata in cartea aceasta isi va mari, dupa toate probabilitatile, in mod semnificativ impactul in comunitatea pe care o slujeste.

Dr. Mark E. Shaw este fondatorul si presedintele Truth in Love, o organizatie ce ofera consiliere si instruire in cadrul bisericilor locale, folosind o abordare inovatoare a lucrarii in echipa.

Dr. Shaw are doctoratul in consiliere biblica si masteratul in studii biblice la Birmingham Theological Seminary. Este, de asemenea, licentiat in psihologie si a obtinut masteratul in psihologie educationala.
El si sotia sa, Mary, au patru copii si locuiesc aproape de Birmingham, Alabama.

In sfarsit o carte despre cum sa-i implici in consilierea biblica pe membrii bisericii. Prin cartea aceasta intesata de indemnuri si exemple practice, Mark Shaw ii incurajeaza pe crestini sa formeze echipe de consilieri biblici laici dispusi sa slujeasca. Vei fi provocat, instruit si incurajat. Este o carte extrem de necesara si folositoare. O recomand.
Dr. David Tyler, director al Gateway Biblical Counseling and Training Center, Fairview Heights, IL, si autor al catorva carti pe tema consilierii biblice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Religie

Created in 0.091 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.