Vanatoarea cartilor in luna noiembrie
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Redactarea lucrarilor stiintifice medicale - Cristina Teodora Preoteasa

Redactarea lucrarilor stiintifice medicale - Cristina Teodora Preoteasa
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Vineri, 8 Dec. 2023
ISBN: 9786062805951
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 210

DESCRIERE

Stiinta si implicit practica medicala se afla sub auspiciul exploziei informationale. Prin dezvoltarea sistemelor si retelelor informatice specialistii au acces la un volum foarte mare de surse de informare, insa informatia este o resursa pe care o putem folosi la parametri optimi numai daca o intelegem la adevarata ei valorare. 

Cercetarea stiintifica este principala sursa de informatii noi,  iar  pentru intelegerea stadiului actual al cunoasterii, pentru aducerea la zi a cunostintelor, este nevoie sa stim, iar daca nu stim, sa invatam sa „citim” documentele care raporteaza rezultatele ei. Pregatirea profesionala medicala, in mediul academic (ca student, rezident, masterand, doctorand) sau individuala (ca medic in procesul continuu de perfectionare, pe tot parcursul vietii) necesita informare si documentare, atat pentru a putea raspunde cerintelor unor factori externi (cadre didactice, pacienti), dar si standardelor proprii, ca oameni si specialisti in acest domeniu.

Lucrarea de fata ofera notiuni de baza, privind uzantele in raportarea cercetarii stiintifice medicale. Consider ca fara aceste informatii utile, accesul specialistilor din domeniul medical la cercetarea medicala, in dubla lor ipostaza de creatori si/sau consumatori de informatie medicala, ar fi mult mai dificila. 

O invitatie speciala de a „frunzari” aceasta lucrare se adreseaza celor care se afla in perioada studiilor sau a finalizarii ciclurilor universitare de licenta,  masterat si doctorat care implica realizarea unei lucrari academice specifice.

Cred ca le va fi de folos!

Nu trebuie uitat ca evolutia in activitatea profesionala presupune adesea, pe langa o informare continua, comunicarea unor rezultate obtinute  prin cercetarea proprie. Si atunci, in alcatuirea acestor articole, care trebuie sa fie conforme cu cerintelor stabilite de editorii revistelor, cred ca aceasta lucrare va va fi in mod sigur de ajutor!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.6530 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.